Sex & Σχέση

Τα σημάδια ότι κάνετε κακό σεξ

bed couple its not about sex love Favim.com 718569 - Τα σημάδια ότι κάνετε κακό σεξ

To σεξ, όπως όλοι ξέρουμε, είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να υπάρξουν, μην πούμε και το ωραιότερο! Αν δεν κάνει κάποιος καθόλου σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά αν με ρωτάς, είναι προτιμότερο από το να είναι κακό! Θα πεις τώρα, πόσο κακό μπορεί να είναι ένα σεξ με κάποιον/κάποια που τελοσπάντων έστω ερωτικά θα σου αρέσει; Όσο κι αν δεν το πιστεύεις και όσο κι αν θέλεις κάποιον/κάποια, το σεξ μπορεί να προσπεράσει όλα τα υπόλοιπα και να είναι πραγματικά απαίσιο! Το θέμα είναι λοιπόν, αν εσύ είσαι σε θέση να το παραδεχτείς ή αν απλώς κάνεις τα στραβά μάτια και απλά συμβιβάζεσαι.  Ήρθε η ώρα λοιπόν να διαβάσεις χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού σεξ! Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης ούτε φυσικά φταίει αποκλειστικά και μόνο ο ένας από τους δύο. Όλα είναι θέμα χημείας και κυρίως διάθεσης για αλλαγές και βελτίωση. Εδώ λοιπόν σου έχουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός κακού σεξ, για να δεις κι εσύ τελοσπάντων πώς θα… κινηθείς!

  1. Φιλιά: Δεν είναι και ο έρωτας της ζωής σου και μάλλον τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Ωστόσο είναι εραστής σου που σημαίνει ότι με τον άνθρωπο αυτό κάνεις συχνά πυκνά sex! Εφόσον λοιπόν κάποιες φορές το συχνά γίνεται σπάνια, για ποιο λόγο όταν τελικά το κάνετε, γίνεται τόσο λάθος; Κάτι που αρκετοί παραλείπουν, είναι το φιλί. Εφόσον λοιπόν θέλετε ο ένας τον άλλο, ποιος ο λόγος να μη φιληθείτε; Δεν είπαμε να γίνετε και μελό, γιατί σεξ και μελό δεν πάνε ποτέ μαζί, αλλά και καθόλου φιλί; Είναι δυνατόν;
  2.  Η φοβία του ιεραποστολικού: Τόσο εσύ όσο και η/ο παρτενέρ σου, αξίζετε έναν ρόλο σε ταινία πορνό! Είστε περιπετειώδεις, δημιουργικοί, τολμηροί και… δεν κάνετε ποτέ ιεραποστολικό! Εδώ υπάρχει πρόβλημα! Ναι μεν είναι κάπως ρομαντικό, αλλά από την άλλη, είναι και η top στάση για πολλαπλούς οργασμούς καθώς η επαφή των δύο σωμάτων βοηθάει στην… κορύφωση που είναι και το ζητούμενο! Αξίζει… Προσοχή: Είπαμε καλό αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Χρησιμοποίησε την ιεραποστολική στάση ως… βάση. Στο κάτω κάτω δε σε πήραν και τα χρόνια.
  3. Το στοματικό: Ακόμα ένα θέμα, μεγάλο, σοβαρό και… άλυτο! Μα πες τώρα έναν λόγο ένας άντρας και μία γυναίκα αντίστοιχα να μην κάνουν στοματικό σεξ στον παρτενέρ τους. Και δεν εννοώ την περίπτωση του one night stand ή κάποια μέρα που τελοσπάντων το σεξ ήταν στα γρήγορα και κάπου όχι και τόσο βολικά, αλλά ποτέ;  Αν λοιπόν είστε ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να απολαύσει το στοματικό σεξ, κόψτε το σεξ γενικότερα! Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άτομα τα οποία κάπως βαριούνται τα προκαταρκτικά, αλλά ούτε καν για… ζέσταμα;
  4. Η ώρα της αλήθειας: Έχεις ένα θέμα πάνω στο σεξ πάντα, με τον/την παρτενέρ σου και δεν το συζητάς μαζί του; Ε είσαι άξιος της μοίρας σου και αντίστοιχα! Όταν δηλαδή σε κοπανάει σε άσχετες στιγμές, σου ξεριζώνει τα μαλλιά, και δεν σου αρέσει, ή αν εκείνη δεν ξέρει πως να σε χειριστεί χαμηλά όπως σου αρέσει , εσύ δεν πρέπει με ένα απλό και ευγενικό τρόπο να του το πεις;  Το σεξ είναι σεξ, τα ταμπού και η διακριτικότητα πάνε περίπατο και την θέση τους παίρνει η ειλικρίνεια και το… θάρρος! Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!
mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.