Sex & Σχέση

Ναι, το αγόρι σου έχει σημείο G και σου δείχνουμε πώς ακριβώς θα το εντοπίσεις!

orgasmos antra 620x420 - Ναι, το αγόρι σου έχει σημείο G και σου δείχνουμε πώς ακριβώς θα το εντοπίσεις!

Σκεφτήκαμε να γράψουμε για κάτι το οποίο πραγματικά αποτελεί ταμπού των σεξουαλικών σχέσεων στις μέρες μας, το σημείο G των αντρών. Έχετε ακούσει κάτι για αυτό ή μήπως για το μασάζ στην περιοχή του προστάτη που τόσο ερεθίζει τους άντρες;

Σήμερα, ολοένα και περισσότερες γυναίκες και περισσότεροι άντρες, είναι πλέον ενημερωμένοι για αυτό του είδους το μασαζ στο σημείο που βρίσκεται ακριβώς κάτω απο τους όρχεις.

Ανεξάρτητα απο τις προκαταλήψεις που περιτριγυρίζουν αυτό το ζήτημα, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι βοηθάει και τους δύο συντρόφους να έρθουν σε ύψστη σεξουαλική ικανοποίηση και να οδηγήσουν την σωματική τους επαφή σε άλλα επίπεδα.

Αν λοιπόν επιθυμείς κι εσύ αυτήν την «σεξουαλική υπέρβαση» σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαβάσεις πώς γίνεται το σωστό μασαζ και πώς θα πετύχεις τον υπέρτατο αντρικό οργασμό του συντρόφου σου.

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τον προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη, περίπου 5 με 6 εκατοστά στο εσωτερικό της πρωκτικής οδού κάθε άντρα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει τον προστάτη σε συζητήσεις ή άρθρα, ιατρικής φύσεως (πχ καρκίνος του προστάτη κλπ). Έχετε ενημερωθεί όμως, πως ο προστάτης είναι και το σημείο G των αντρών; Βλέπετε, πρόκειται για ένα σημείο του ανδρικού σώματος, που συμμετέχει «ενεργά» στον αντρικό οργασμό. Συνεπώς, ο περαιτέρω ερεθισμός σου, είναι λογικό να σημάνει κόκκινο στα κέντρα ευχαρίστησης του αρσενικού εγκεφάλου.

Γιατί να προσφέρεις στον σύντροφό σου, ένα «μασάζ προστάτη»

Όπως διαβάσατε και παραπάνω, ο προτστάτης συμμετέχει ενεργά στον αντρικό οργασμό. Αυτό σημαίνει, πως η διέγερσή του, δε θα φανεί «άγνωστη» στον εκάστοτε άντρα, απλά θα νιώσει πολλαπλή σεξουαλική ευχαρίστηση αλλά και αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, σε βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρατηρήθηκε πως οι άντρες που απολαμβάνουν αυτό το είδος μασάζ, αντιμετωπίζουν αισθητά λιγότερα προβλήματα στύσης, έχουν περισσότερη ενέργεια, λιγότερο άγχος κι αυξημένη επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Ο συνδυασμός των παραπάνω, επιδρά θετικά στην ικανοποίηση και της συντρόφου τους και κατ’ επέκταση σε πιο υγιείς, ερωτικές επαφές. Και ψυχολογικά όμως, η πράξη αυτή καθ’ αυτή, προσφέρει μια πρωτόγνωρη σεξουαλική απελευθέρωση, αίσθηση εμπιστοσύνης στο ζευγάρι και βαθύτερη σύνδεση μεταξύ τους, τόσο σωματική όσο και πνευματική. Τέλος, πρόκειται για μια νέα εμπειρία η οποία μπορεί να αναγεννήσει στο σύνολό της, μία σχέση δύο ανθρώπων που είναι πολλά χρόνια μαζί.

Είναι το «μασάζ του προστάτη» κατάλληλο για όλους τους άντρες; 

Ενώ πολλοί υποθέτουν ότι το μασάζ του προστάτη είναι μια εμπειρία που μόνο ομοφυλόφιλοι άνδρες επιθυμούν να απολαύσουν, στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μια δραστηριότητα που άντρες κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού θα απολαύσουν. Στην ίδια έρευνα του Βρετανικού Οργανισμού Μασάζ, το 80% των γυναικών δήλωσαν θετικές στο να δώσουν στον σύντροφό τους την εμπειρία ενός μασάζ του προστάτη. Είναι μια απόλυτα υγιής δραστηριότητα τόσο για τους άντρες,όσο και για τις γυναίκες και φυσικά, 100% ασφαλής. Ένα μασάζ είναι από μόνο του, μια άκρως ερωτική δραστηριότητα για κάθε άντρα. Πόσο μάλλον, όταν οδηγεί σε άγνωστα μέχρι εκείνη τη στιγμή, επίπεδα απόλαυσης και ηδονής. Μάλιστα, έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του προστάτη, την εξάλειψη των λοιμώξεων και φλεγμονών του αναπαραγωγικού συστήματος, καθώς επίσης και την εξαφάνιση της επώδυνης εκσπερμάτωσης που βασανίζει πολλούς άντρες με το πέρασμα του χρόνου.

Πώς ακριβώς γίνεται;

Είναι σημαντικό να έχετε εξασφαλίσει ότι η πρωκτική οδός του άντρα, έχει καθαριστεί σωστά και λεπτομερώς, πριν από τη συμμετοχή σε μασάζ του προστάτη. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, βεβαιωθείτε ότι είναι και τα δικά σας χέρια απόλυτα καθαρά και υπάρχει λιπαντικό δίπλα σας. Μπορεί να προτιμάτε μάλιστα να κάνετε ένα ντους μαζί πριν από το μασάζ για να αυξηθεί η οικειότητα μεταξύ σας και να δημιουργηθεί το απαραίτητο κλίμα. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, βάλτε τον σύντροφό σας να καθίσει επάνω σας με τα πόδια του ανοιχτά ή να ξαπλώσει ανάσκελα με ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς του. Εφαρμόστε πολύ λιπαντικό κι έχετε απεριόριστη υπομονή για αυτό που πρόκειται να κάνετε. Εφαρμόστε το μασάζ εμπρός και πίσω, με πολύ αργό ρυθμό κι αφήστε το σύντροφό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε στιγμή απόλαυσης που του προσφέρετε.

[via]