Sex & Σχέση

8 πράγματα που συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ στο σεξ (και κανείς δεν μιλάει για αυτά)

tumblr m2ks9wM7ha1rtq9bko1 500 - 8 πράγματα που συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ στο σεξ (και κανείς δεν μιλάει για αυτά)

Το σεξ είναι *ίσως* μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες που έχουμε ως άνθρωποι μετά το νερό και το φαγητό. Είναι κάτι που κάνουμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας (εντάξει με κάποιες εξαιρέσεις) και κάθε φορά (για κάποιο λόγο *γκουχ Χόλιγουντ γκουχ*) έχουμε την εντύπωση ότι θα είναι ερωτικό, χωρίς αμήχανες σιωπές (ή ήχους) και ότι θα το απολαύσουμε τρελά. Oh, well αυτό δεν ισχύει καθώς τις περισσότερες φορές το σεξ έχει αστείες/ άβολες/ άκομψες καταστάσεις, τις οποίες ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πρέπει να θεωρείς κακές γιατί είναι αυτές που το κάνουν απολαυστικό (και τελείως ανθρώπινο).

Σε αυτό το ποστ αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με όλες εκείνες τις στιγμές που έχουμε ζήσει ΟΛΟΙ κάποια στιγμή και πώς να τις ξεπεράσεις αν τις ζήσεις.

1. Άβολοι ήχοι

Ναι, τι να κάνουμε τώρα όταν το πέος του μπαίνει στον κόλπο σου εγκλωβίζει αέρα και κάνει αυτό τον αστείο ήχο. Να τα βάλουμε με τη φυσική; Όοοχι. Μπορείτε όμως να γελάσετε με αυτό και να συνεχίστε ό,τι κάνατε- που από ό,τι φαίνεται το κάνετε πολύ καλά για αυτό και υπάρχει αυτή η αντίδραση.

2. Το υγρό σημείο στο κρεβάτι

Ξέρεις ποιο λέμε. Εκείνο το σημείο που μουσκεύτηκε από τα υγρά σας και το αγνοείτε επιδεικτικά. Όσο και να μην το κοιτάτε εκεί θα μείνει μέχρι να στεγνώσει, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τον after sex ύπνο σας.

3. Όταν κάνετε σεξ σαν να διαγωνίζεστε

Γόνατα που πονάνε και κοκκινίζουν, ακροβατικά που οδηγούν σε κράμπες και όλα αυτά τα (κατά τ’ άλλα ωραία) πράγματα που συμβαίνουν όταν σας κυριεύει το πάθος και σας κάνουν να ψιλοντρέπεστε την επόμενη μέρα. Αν δεν τραυματίστηκες σοβαρά, χαλάρωσε (πιες κανένα μυοχαλαρωτικό για να ηρεμήσεις) και απόλαυσε το γεγονός ότι πέρασες καλά.

4. Όταν μπερδεύεστε κατά την αλλαγή της στάσης

«Α, ήθελες να γυρίσω πλευρό; Οκ, οκ». Μέχρι να βρείτε το ρυθμό σας αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θέμα είναι να μην το αφήνετε να σας χαλάσει τη διάθεση και να συνεχίζετε σαν να μην έγινε τίποτα.

5. Όταν νιώθεις τον κόλπο σου στεγνό

Αυτό αρχικά πονάει ΠΑΡΑΠΟΛΥ για αυτό και δεν πρέπει να το αγνοείς. Το γεγονός ότι ο κόλπος σου δεν είναι πλέον υγρός σημαίνει ότι δεν έχει ερεθιστεί σωστά, οπότε δοκιμάστε μια κάποια άλλη στάση που θα σε ερεθίσει ή χρησιμοποιήστε λιπαντικό. Σε κάθε περίπτωση μην ντραπείς να το πεις, γιατί δεν πρόκειται να απολαύσεις το σεξ αν πονάς.

6. Όταν ξεστομίζεις κάτι που δεν περίμενες ποτέ ότι θα πεις

Το παιχνίδι «μίλα μου βρώμικα» είναι από τα πιο άβολα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ, αφενός γιατί αν δεν σου αρέσει ό,τι και να πεις θα ακουστεί γελοίο και αφετέρου γιατί και να σου αρέσει 1 λεπτό διαύγειας αρκεί να σε κάνει να αναρωτηθείς «Τι στο καλό λέω;;»

7. Όταν κατουριέσαι φοβερά

Εντάξει, έκανες το λάθος να μην πας τουαλέτα πριν κάνεις σεξ και τώρα σε κάθε αλλαγή στάσης νιώθεις ότι θα σκάσεις. Ε, για να μην σκάσεις ζήτησέ του συγνώμη και πήγαινε λίγο τουαλέτα, δεν χάθηκε ο κόσμος.

8. Όταν σκέφτεσαι τον πρώην σου

Μεταξύ μας τώρα αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί σε πολλούς και επίσης είναι κάτι που δεν ελέγχεται, sooo..

Πηγή: www.cosmopolitan.com