Sex & Σχέση, Viral

Τα πιο παράξενα κι εντυπωσιακά σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ!

sexoualika rekor 620x420 - Τα πιο παράξενα κι εντυπωσιακά σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ!

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει και διάβασει για αρκετά παράξενα ρεκόρ που έχουν γίνει ανά τον κόσμο. Ακόμα και στο κομμάτι του σεξ πάντως, έχουν καταγραφεί αρκετά ρεκόρ τα οποία προκαλούν μεγάλη εντύπωση και μας κάνουν να αναφωνούμε: «αποκλείεται»!

Θέλετε να δούμε τα 15 πιο δημοφιλή σεξουαλικά ρεκόρ που καταφέραμε να εντοπίσουμε;

15. Περισσότεροι οργασμοί σε 1 ώρα!

15

Αν σου λέγαμε να κάνεις μια πρόβλεψη με το πιο τρελό νούμερο που σου έρχεται στο μυαλό, μάλλον θα απαντούσες κάτι σε 30, 40 άντε 50… Ωστόσο, μια γυναίκα στην Καλιφόρνια έσπασε όλα τα κοντέρ, αφού υπολογίσθηκε ότι μέσα σε μια ώρα είχε 134 οργασμούς, δηλαδή περισσότερους από δύο σε κάθε λεπτό. Πληροφοριακά τον ρεκόρ για τους άντες είναι 16.

14. Η μεγαλύτερη σε απόσταση εκσπερμάτηση!

14

Ο κυριούλης Horst Schultz, έχει καταφέρει να εκτοξεύσει το σπέρμα του σε απόσταση 5 μέτρων και 76 εκατοστών. Ναι, καλά ακούσατε! Τύπου στο άλμα επί κοντώ ελάχιστοι μπορούν να περάσουν τα 5,76, εκείνος όμως το καταφέρνει μόνο με το σπέρμα του…

13. Τα περισσότερα παιδιά που έχει κάνει μια γυναίκα!

13

Η ρωσίδα Valentina Vassilyeva, κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, γέννησε 69 παιδιά. Από αυτά τα 32 είναι δίδυμα, τα 21 προέρχονται από τρίδυμα και τα 16 από τετράδημα. Στον δικό μας αιώνα, αυτό το ρεκόρ το κατέχει η Leontina Albina, η οποία έχει πατήσει στα 60, έχει 64 παιδιά και μένει στο Σαν Αντόνιο. Πάντως, υπάρχουν εστιατόρια εκεί έξω, που δεν έχουν …64 πελάτες ημερησίως!

12. Τα περισσότερα παιδιά που έχει ένας άντρας!

12

Ο βασιλιάς Moulay Ismail Ibn Sharif, βασιλιάς του Μαρόκου την εποχή 1672 μέχρι 1727, είχε καταγραφεί ότι ήταν ο πατέρας 1.014 παιδιών. Αυτός παίζει με το που κοιτούσε μια γυναίκα να την άφηνε αυτόματα έγκυο. Δεν εξηγείται διαφορετικά!

11. Το μεγαλύτερος μέγεθος πέους!

11

Ο αμερικανός Jonah Falcon διαθέτει πέος μήκους 24,13 εκατοστά (χαλαρό), ενώ σε στύση φτάνει τα 34,29 εκατοστά! Του έχουν προτείνει πολλές φορές να συμμετάσχει σε ταινίες πορνό, αλλά αυτός αρνείται κατηγορηματικά. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε. Αρκετά κόμπλεξ έχουμε…

10. Τα περισσότερα σουτιέν που έχουν αφαιρεθεί σε μια ώρα!

10

Ο Chris Nicholson κατέχει αυτό το απίστευτο ρεκόρ, αφού έχει καταφέρει να βγάλει 20 σουτιέν μέσα σε ένα λεπτό! Και το καλύτερο κομμάτι είναι ότι το κατάφερε αυτό, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα του χέρι. Τι ταλέντο όμως κι αυτό….

9. Ο γηραιότερο ηθοποιός σε πορνό!

9

Ο Shigeo Tokuda δούλευε ως ταξιδιωτικός πράκτορας ώσπου συνταξιοδοτήθηκε στα 60 του. Αντί όμως, να καθίσει να ασχοληθεί  με τον κήπο και τα εγγονάκια του, αυτός αποφάσισε να ασχοληθεί με τις αισθησιακές ταινίες. Ο Tokuda είναι σήμερα 80 ετών κι έχει συμμετάσχει σε 350 ροζ ταινίες. Άντε να του ευχηθούμε να τις …χιλιάσει!

8. Το μεγαλύτερο όργιο!

8

Αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ συνέβη στην Ιαπωνία, όπου κατάφεραν να μαζέψουν 500 άτομα να κάνουν σεξ στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα. Πληροφοριακά, ο καθένας έκανε σεξ με το άτομο που είχε φέρει και η όλη διαδικασία ήταν χορογραφημένη. Να μαζευτούμε και στο Σύνταγμα καμιά 1.000άδα αν είναι…

7. Η μεγαλύτερη συλλογή από πέη!

7

Στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας ,υπάρχει το Μουσείο Πέους το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από φαλλούς στον κόσμο. Υπάρχουν πάνω από 300 πέη ως εκθέματα. Και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβατε, δεν αναφερόμαστε μονάχα σε ανθρώπινα, αρσενικά όργανα.

6. Το μεγαλύτερο σε μέγεθος αιδοίο!

6

Δεν είναι απόλυτα επίσημο, αλλά το μεγαλύτερο αιδοίο ανήκει στην Anna Swan. Βέβαια, η ίδια ήταν γίγαντας αφού είχε ύψος 2 μέτρα και 13 εκατοστά και έζησε κατά τη διάρκεια της εποχής 1846-1888. Κατάφερε και γέννησε το μεγαλύτερο παιδί στον κόσμο, αφού ζύγιζε 11 κιλά και είχε ύψος 90 εκατοστά!

5. Η γηραιότερη ιερόδουλη!

5

Η αστυνομία στην Ταϊπέι, ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια 80χρονη εν ονόματι Chiu, που σημαίνει «Γιαγιά» και δουλεύει ως ιερόδουλη. Η κυρία Chiu μπήκε στην αγορά, όταν πέθανε ο άντρας της και κλήθηκε να βγάλει τα προς το ζην. Έκτοτε, εργάζεται για περίπου 40 χρόνια.

4. Τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη!

0 300x229 - Τα πιο παράξενα κι εντυπωσιακά σεξουαλικά ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ!

Η Annie Hawkins-Turner δεν φοβάται να μοιράζεται με τον κόσμο το μυστικό της (όχι οτι μπορεί να το κρύψει κιόλας). Χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό όνομα «Norma Stitz», μοιράζεται αυτό το θείο δώρο με όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώσει πολύ καλά. Υπολίζεται οτι το ακριβές μέγεθός τους ανέρχεται στα 102ΖΖΖ. Αν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό το νούμερο…

3. Τα μεγαλύτερα ψεύτικα στήθη!

3

Αφού πρόκειται να έχεις τα μεγαλύτερη στήθη στον κόσμο, θα πρέπει να διαθέτεις και το κατάλληλο όνομα. Έτσι, αυτή η κυρία αποφάσισε να κάνει το όνομά της «Maxi Mounds» και διαθέτει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μέγεθος σε σουτιέν (μη φυσικού στήθους), το οποίο και είναι 42Μ!

2. Το περισσότερο σεξ σε μια μέρα!

2

Το ρεκόρ αυτό το κατέχει περήφανα η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Lisa Sparks. Κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να κάνει σεξ με 919 άντρες. Ναι καλά διαβάσατε! Μετά από πρόχειρους υπολογισμούς, αυτή η πολυτάλαντη κυρία, αφιέρωσε περίπου 94 δευτερόλεπτα σε κάθε άντρα.

1. Η πιο δυνατή μήτρα!

1

Η Tatiata Kozhevnikova είναι μια 42χρονη Ρωσίδα, η οποία κατάφερε να σηκώσει 14 κιλά μόνο με το αιδοίο της! Το ενδιαφέρον σε αυτήν την υπόθεση, είναι πως η εν λόγω γυναίκα προπονούνταν για 15 χρόνια για αυτό το ρεκόρ.

Αυτά τα ολίγα για απόψε…

[via]