Sex & Σχέση

Οι κινήσεις που κάθε άντρας θέλει να του κάνεις στο σεξ!

tumblr nw0yrowiGI1tcgbjto1 1280 1024x1024 - Οι κινήσεις που κάθε άντρας θέλει να του κάνεις στο σεξ!

Το σεξ άλλοτε κάνει θαύματα και τα λύνει όλα, άλλοτε μπορεί να αποτελέσει μία καταστροφή. Εντάξει αυτό το ήξερες και εσύ δεν  χρειάζεται να το διαβάσεις. Το θέμα λοιπόν, δεν είναι απλά να κάνεις σεξ, αλλά κυρίως να κάνεις σεξ που… δύσκολα ξεχνιέται. Με λίγα λόγια, θέλεις να μας κάνεις 3-4 πραγματάκια που δύσκολα θα ξεχάσουμε στη ζωή μας, και ακόμα και μήνες μετά. Επειδή είμαστε άντρες δε σημαίνει ότι και για εμάς είναι κάτι απλό. Πέρα απ’ ότι μας αρέσει η γυναίκα να παίρνει κάποια πρωτοβουλία και να μην κάθεται και περιμένει να τα κάνουμε όλα εμείς, υπάρχουν και άλλα πράγματα που όταν τα κάνεις  πραγματικά μπορεί να μας χαρίσεις ένα από τα καλύτερα σεξ της ζωής μας. Για κάθε άντρα είναι διαφορετικές αλλά ευρέως αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες.

Διάβασες μερικές από αυτές τις κινήσεις:

  1. Το κόλπο με τον καθρέφτη: Σε περίπτωση που δεν έχεις καθρέφτη, καλό θα ήταν να πάρεις, δεν είναι ακριβοί και είναι επένδυση για το μέλλον, διότι και στο σεξ να μην τον χρησιμοποιήσεις, μπορείς ωραιότατα να θαυμάζεις την αφεντιά σου και να μη βγαίνεις έξω όπως να ‘ναι. Για τα πρακτικά τώρα: Βάλε τον καθρέπτη μπροστά από το κρεβάτι και τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους. Για παράδειγμα, όσο εσύ θα  κάνεις στοματικό, ο άντρας σίγουρα θα χαζεύει τα οπίσθιά σου και θα τον εξιτάρει ακόμα πιο πολύ.
  2. Πρέπει να αποκτήσεις ύφος:Κάτι που μας ερεθίζει πολύ περισσότερο, από τα καλοσχηματισμένα οπίσθια ή ένα καλό στοματικό, είναι το ύφος και η αυτοπεποίθηση που έχεις στο σεξ. Να έχεις ανοιχτά φώτα κατά τη διάρκεια της πράξης, μην κρύβεσαι, βάλτον κάτω, και απλά πάρε πρωτοβουλία. Άκου αυτό και πίστεψέ το, μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι πολύ πιο σέξι και από το πιο καλλίγραμμο μοντέλο του κόσμου. Μη σε απασχολεί με το πώς δείχνει η κοιλιά ή το στήθος σου, απλά κάνε αυτό που θέλεις με σιγουριά και όχι προσποιούμενη και σίγουρα θα μας αρέσει.
  3. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου:Σε κάθε άντρα αρέσει η γυναικά να κάνει παιχνίδια και να μας παίζε, και ας μην το παραδεχόμαστε. Για παράδειγμα, όταν ακόμα σε φιλάμε, εσύ μπορείς να αρχίσεις να προετοιμάζεις το σώμα γι’ αυτό που θα επακολουθήσει-εννοώ φυσικά στον οργασμό-. Μπορείς λοιπόν, βασικά κάντο, να αρχίσεις να αυτοϊκανοποιείσαι, κάτι που θα φροντίσεις να αντιληφθεί κι εκείνος. Αν είσαι ακόμα πιο δυνατή, και οι ενδοιασμοί είναι για σένα λέξη άγνωστη, βάλτον απέναντί σου και να τον αφήσεις απλά να βλέπει, χωρίς φυσικά να μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι άτομο που του αρέσουν πιο extreme καταστάσεις, για να είσαι σίγουρη ότι δε θα αγγίξει τίποτα, ούτε εσένα ούτε τον εαυτό του, μπορείς να του δέσεις τα χέρια στο κρεβάτι, εκεί θα υπάρξει μεγαλύτερη ηδονή, ειδικά μόλις του τα λύσεις!
  4.  Το τρίο το… όνειρο κάθε άντρα: Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να μοιράζεται τον άντρα της, ακόμα κι αν είναι ένας απλός sex buddy. Το ξέρω και το σέβομαι. Σε όλους τους άντρες, η μεγαλύτερή τους φαντασίωση είναι το τρίο, το ζητάμε με πάθος, δε σου λέω να φωνάξεις μία φίλη και να γίνει -μη τα ισοπεδώνουμε όλα- μπορείς να παίξεις λίγο θέατρο και να… προσποιηθείτε ότι το τρίτο πρόσωπο… υπάρχει! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει διότι όταν κυριαρχεί η ηδονή δεν υπάρχουν όρια και ντροπές!
mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.