Viral

Αυτοί είναι οι (αρσενικοί) τύποι που θα συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο!

foititis 620x420 - Αυτοί είναι οι (αρσενικοί) τύποι που θα συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο!

Μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο καταλαβαίνεις πόσο διαφορετικοί τύποι ανθρώπων υπάρχουν. Σκέφτηκα λοιπόν να μιλήσω για τους διάφορους τύπους που έχω συναντήσει εγώ. Πώς τους ονομάζω, ποια τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους καθώς και πώς τα πάνε στις σχέσεις τους. Έχετε να συμπληρώσετε;

1. Ο παραταξιακός

antras-panepistimiou1

Θετικά στοιχεία: Έχει πάντα κάτι να ασχοληθεί και δύσκολα θα τον δεις να βαριέται. Επίσης έχει πάντοτε παρέα και πολλές φορές είναι ο κουλ τύπος της Σχολής.

Αρνητικά στοιχεία: Δε σταματά να μιλά για την πολιτική και να τσακώνεται γιατί η παράταξή του είναι η καλύτερη. Αν δε, ανήκει στη ΔΑΠ τότε καταστρέφει τη ζωή του στα μπουζούκια. Επίσης μπλέκεται συχνά σε καυγάδες και άλλοτε τις τρώει άλλοτε βαράει…

Οι σχέσεις του: Διαρκούν από 3 έως 12 μήνες. Εν τέλει η κοπέλα τσαντίζεται που πρέπει να τον μοιράζεται με τα άλλα μέλη της παράταξης και δεν υπάρχει ποτέ χρόνος για τη σχέση τους.

2. Ο «αλήτης»

antras-panepistimiou2

Θετικά στοιχεία: Ξέρει τη ζωή και από την «άλλη» πλευρά. Έχει στυλ και φροντίζει να το υποστηρίζει ενώ υπάρχει ένα μυστήριο πέπλο γύρω του. Φυσικά είναι και αυτές οι παράνομες ασχολίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Αρνητικά στοιχεία: Αυτές οι «κακές» ασχολίες είναι πολλές φορές χειρότερες απ’ ότι θα φανταζόσουν και το τέλος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι καθόλου ρόδινο.

Οι σχέσεις του: Δεν έχει ποτέ σχέση με μία κοπέλα…

3. Ο επιχειρηματίας

antras-panepistimiou3

Θετικά στοιχεία: Είναι άνθρωπος με πάρα πολλούς στόχους και προοπτικές στη ζωή του. Πολύ πιθανό να έχει το πιο λαμπρό μέλλον ανάμεσα σε όλους τους τύπους που περιγράφονται στο άρθρο ενώ ξέρει να περνάει καλά και να ασχολείται με ενδιαφέροντα πράγματα πέρα από πάρτυ και μπουζούκια.

Αρνητικά στοιχεία: Τα χρήματα είναι συνέχεια στο μυαλό του. Όταν δεν ασχολείται με αυτά τότε ασχολείται με κάποια τρελή ιδέα που του ήρθε στο μυαλό ή με τις γνωριμίες που έκανε αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα χάνει πολλά από τα ωραία της ηλικίας.

Οι σχέσεις του: Συνήθως έχει τον τρόπο να προσεγγίσει τις πιο ωραίες γυναίκες. Ξέρει να συμπεριφερθεί και να τις κερδίσει αλλά δυσκολεύεται πολύ στο να τις κρατήσει κοντά του. Η προτεραιότητά του είναι μία όπως είπαμε και παραπάνω.

4. Ο αθλητής

antras-panepistimiou4

Θετικά στοιχεία: Είναι πειθαρχημένος, γεννημένος νικητής και με τακτικό πρόγραμμα στη ζωή του. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει όση προσπάθεια κι αν χρειαστεί.

Αρνητικά στοιχεία: Είναι συνεχώς στο γήπεδο, το γυμναστήριο ή το κολυμβητήριο. Παλεύει με τα μαθήματα του πανεπιστημίου και γυρνάει στο σπίτι κατάκοπος κάθε μέρα. Επίσης χαλάει πολλά χρήματα σε φαγητά γιατί όλο …πεινάει!

Οι σχέσεις του: Είναι γόης και το ξέρει. Με τέτοιο σώμα όλες ξεροσταλιάζουν. Φροντίζει να το εκμεταλλευτεί και να αποκτήσει εμπειρίες με όσο το δυνατόν περισσότερες συμφοιτήτριές του. Ψυχρός «εκτελεστής».

5. Ο «μαμάκιας»

antras-panepistimiou5

Θετικά στοιχεία: Είναι ευγενέστατος και πάντα καλοσυνάτος. Προσφέρει όλες του τις σημειώσεις σε όποιον τις ζητήσει και είναι αυτό που λέμε, γλυκό παιδί.

Αρνητικά στοιχεία: Ξενέρωτος.

Οι σχέσεις του: …ξενέρωτες!

6. Ο παρτάκιας

antras-panepistimiou6

Θετικά στοιχεία: Ξέρει όλα τα κλαμπ, μπουζούκια, μπαράκια και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Είναι ευχάριστος τύπος και θα σου ανεβάσει πάντα τη διάθεση. Το ακριβό και λαμπερό του ντύσιμο είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στη σχολή.

Αρνητικά στοιχεία: Συνήθως παίζει και τον ρόλο του PR. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να υπερκαλύψει οποιοδήποτε άλλο αρνητικό στοιχείο υπάρχει.

Οι σχέσεις του: Διαρκούν μία μέρα. Είναι ικανός να κάνει μία κοπέλα να νιώσει σταρ αν βγει μαζί του έξω αλλά μπορεί αμέσως μετά να την ισοπεδώσει. Πώς; Δε θα διστάσει να φασωθεί με άλλη μπροστά της…

Θα επανέλθω και με τις γυναίκες εννοείται…

[via]