Viral

5 χόμπι που μπορείς να κάνεις επάγγελμα για να βγάζεις «καλά» λεφτά!

business marketing mobile imac apple praktiki ergasia douleia job 620x420 - 5 χόμπι που μπορείς να κάνεις επάγγελμα για να βγάζεις «καλά» λεφτά!

Μπορεί τα χόμπι μας να είναι η καλύτερη λύση για να χαλαρώνουμε όταν πήζουμε στη δουλειά. Υπάρχουν κάποια χόμπι, όμως, που μπορείς να τα μετατρέψεις σε δουλειά και ίσως είναι ικανά να σου εξασφαλίσουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα.

Ποια είναι τα πέντε χόμπι που μπορούν να σου εξασφαλίσουν εισόδημα;

Blogging

hobb-mon-1

Αν το έχεις με το γράψιμο, τότε στήσε το δικό σου blog και γίνε «αφεντικό του εαυτού σου». Θα πετύχεις πολύ εύκολα, αν επικεντρωθείς σε θέματα που αγαπάς και γνωρίζεις. Πάρε ιδέες από άλλα επιτυχημένα blogs, εστίασε στην ποιότητα του υλικού που παράγεις και στήσε τη δική σου μπίζνα.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι το μάρκετινγκ, δηλαδή να αναφέρεσαι σε προϊόντα, εν γνώση των εταιριών που τα εμπορεύονται, και να παροτρύνεις τους αναγνώστες να τα αγοράσουν, ζητώντας ένα ποσοστό από τα κέρδη.

Ένας δεύτερος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να ζητήσεις συνδρομή από τους αναγνώστες, πράγμα που προϋποθέτει να έχεις κορυφαίο περιεχόμενο, για το οποίο οι αναγνώστες θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν.

Τέλος, μπορείς να εντάξεις στο blog σου διαφημίσεις και να εισπράττεις τα κέρδη ανά κλικ.

Διόρθωση λαθών σε κείμενα ή εφημερίδες και site

hobb-mon-2

Αν έχεις εμμονή με τα λάθη και είσαι τελειομανής, μάλλον σου βρήκαμε την καλύτερη δουλειά.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Μπορείς να αναζητήσεις site τα οποία ειδικεύονται στη διόρθωση λαθών και να ζητήσεις να εργασθείς. Παράλληλα, μπορείς να προσεγγίσεις ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, προκειμένου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.

Τέλος, μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και να επικοινωνήσεις με τους υπευθύνους για να παρουσιάσεις τις ικανότητές σου.

Ζαχαροπλαστική

hobb-mon-3

Η μαγειρική γενικά πουλάει, αλλά η ζαχαροπλαστική γενικά έχει μεγαλύτερη ζήτηση. Αν το έχεις με τα γλυκά και την κουζίνα, τότε να η ευκαιρία σου να το κάνεις επάγγελμα.

Εστίασε στην ευκολία των συνταγών που θα παρουσιάζεις καθώς επίσης και στην ταχύτητα.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να μοιράζεσαι φωτογραφίες των δημιουργιών σου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όσες περισσότερες προβολές, κοινοποιήσεις ή likes έχεις τόσα περισσότερα χρήματα θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ένα blog με θέμα τη ζαχαροπλαστική και να απιοκτήσεις οικονομικούς πόρους χρησιμοποιώντας τις διαφημίσεις.

Τέλος, κάνε μια βόλτα στα κοντινά καφέ, προκειμένου να μοιράσεις δείγματα των γλυκισμάτων σου και ποιος ξέρει, όλο και κάποιος μπορεί να σου προσφέρει συνεργασία.

Video Gaming

hobb-mon-4

Και ποιος δεν αγαπάει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! ΓΙα να γίνεις ένα PRO Gamer, πρέπει αρχικά να επενδύσεις σε μία καλή κονσόλα ή έναν high-tech υπολογιστή με δυνατή κάρτα γραφικών… και όχι μόνο! Το μόνο που μένει είναι να τελειοποιήσεις τις ικανότητές και τη στρατηγική σου με καθημερινή εξάσκηση.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Για να βγάλεις χρήματα μπορείς να γίνεις για λίγο καιρό το «πειραματόζωο» διάφορων εταιριών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να δοκιμάσεις τα παιχνίδια τους πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά, προκειμένου να αναφέρεις λάθη ή ελλείψεις.

Παράλληλα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα κανάλι στο You tube, μέσα απ’ το οποίο μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου με το κοινό σου και να βγάλεις χρήματα από διαφημίσεις. Τέλος, μπορείς να συμμετέχεις σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς και να επωφεληθείς από το τρόπαιο.

Webcomics

hobb-mon-5

Τα κόμικς είναι αγαπημένο αντικείμενο μικρών και μεγάλων, αν λοιπόν, διαθέτεις ταλέντο στη ζωγραφική τότε μπορείς να το εκμεταλλευθείς.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ο πρώτος τρόπος για να καταφέρεις να βγάλεις χρήματα είναι να πουλάς διαφημίσεις στο διαδίκτυο, όσο δηλαδή οι αναγνώστες θα διαβάζουν τα κόμικ σου και θα κάνουν κλικ στις διαφημίσεις, εσύ θα πληρώνεσαι ανά κλικ.

Ο άλλος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να ζητήσεις χρηματοδότηση από δωρεές, για παράδειγμα μπορείς να ζητήσεις από τους αναγνώστες να χρηματοδοτούν τη δουλειά σου.

Τέλος, καθιέρωσε ένα στυλ και τύπωσε μπλουζάκια, κούπες και ότι άλλο μπορείς.

[via]