Sex & Σχέση

Αυτοί είναι οι τύποι που μπορεί να συναντήσεις σε ένα one night stand!

intimate moments couples portraits natalia mindru photomicona 29 - Αυτοί είναι οι τύποι που μπορεί να συναντήσεις σε ένα one night stand!

Αποτελεί ακόμα θέμα ταμπού και πολλές από εμάς σκεφτόμαστε να το δοκιμάσουμε, ενώ υπάρχουν και κάποιες που ήδη το έχουν τολμήσει στο παρελθόν, είτε πάνω σε κάποιο μεθύσι τους, είτε για να απολαύσουν απλά το σεξ με κάποιον που τους άρεσε πολύ, ακόμα και αν δεν τον γνώριζαν καλά.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα one night stands ίδια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να είναι τελικά ο παρτενέρ σου. Κάποιοι από αυτούς είναι οι εξής:

  1. Ο «χαλαρός»

Είναι ο τύπος που για αυτόν τα one night stands είναι τρόπος ζωής. Δεν κάνει σχέσεις γιατί έχει μάθει να μην αναπτύσσει συναισθήματα, παράλληλα όμως δεν είναι εντελώς «ψυχρός» απέναντι σου, αφού όλο αυτό το βλέπει σαν παιχνίδι που ξέρει καλά να παίζει. Δεν θα ντραπεί το επόμενο πρωί να κοιμηθεί άπειρες ώρες στο κρεβάτι σου, να φτιάξει πρωινό για την πάρτη του όταν θα ξυπνήσει και να φύγει κύριος.

  1. Ο «talk dirty to me»

Στο σεξ σίγουρα δεν κάθεσαι στα μουγκά, και στις περισσότερες από εμάς εννοείται πως αρέσουν τα λίγο πιο πρόστυχα λόγια, αλλά τι γίνεται όταν ο άλλος ανοίγει το στόμα του και θες να γελάσεις τόσο δυνατά με τις κραυγές του και κυρίως με αυτά που λέει; Στην κυριολεξία, έχεις ξεχάσει ότι κάνεις σεξ και επικεντρώνεσαι στα λόγια του.  Ο τύπος αυτός, συνήθως χρησιμοποιεί υποκοριστικά και το κακό είναι πως μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις το ίδιο, με αποκορύφωμα να θυμώσει αν δεν ανταποδώσεις.

  1. Ο «αγκαλίτσας»

Σπάνιο φαινόμενο, που δύσκολα θα  συναντήσεις σε σεξ της μιας βραδιάς, όμως δεν αποκλείεται ο τύπος αυτός μετά την πράξη να θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και τα συναφή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν εσύ θες να γυρίσεις την πλάτη σου  και να κοιμηθείς ενώ εκεί που θα τα βρεις ακόμα πιο σκούρα είναι όταν θα σου στέλνει συνέχεια μήνυμα για να γίνει το two-three-four nights stand και εσύ δεν θα θες.

  1. «Ο πιο αδύναμος κρίκος»

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, είσαι άτυχη. Γιατί έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ουαου ρε παιδί μου, έχεις πιει και κανένα σφηνάκι παραπάνω για να απελευθερωθείς και εκεί που πάει να συμβεί το πολυπόθητο, πρέπει να βγάλεις μεγεθυντικό φακό για να βρεις..το δρόμο! Και όλο το βράδυ που τον έβλεπες έλεγες: «Μα τι ψηλό, γεροδεμένο παλικάρι, δεν μπορεί, θα περάσω καλά απόψε!»

  1. Ο «Πως; Μου κάνει πλάκα ο Θεός!»

Εδώ είναι ακριβώς η αντίθετη περίπτωση από την προηγούμενη. Το σεξ μαζί του ήταν απλά μαγικό. Ήταν σα να σε ήξερε εδώ και καιρό, λες και ήσασταν εραστές σε ένα παράλληλο σύμπαν αφού ήξερε τα «κουμπιά» σου καλύτερα και από σένα βρε αδερφέ. Είναι ο τύπος όμως που μπορεί να σε κάνει να μην τον βγάλεις από το μυαλό σου για πολύ καιρό και να περιμένεις –άδικα- ένα μήνυμα του.

mm
Είμαι 23 χρονών,η Λάρισα είναι ο τόπος καταγωγής μου αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη όπου τελειώνω αισίως τη Νομική σχολή.Πάθος μου είναι η δημοσιογραφία και το ποινικό δίκαιο!Λατρεύω το καλό φαγητό,τις όμορφες παρέες,τις διακοπές και τρελαίνομαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά τη μόδα και το στυλ.
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com