Ομορφιά

Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!

COVER 4 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!

Κάθε ένα από τα show που είδαμε ήταν για το δικό του λόγο μοναδικό. Το Alice+Olivia NYFW show, όμως, είχε κάτι που εμείς, τα κορίτσια με τις εμμονές με τα hairstyles, το λατρέψαμε. Η απόλαυση των fishtail braidsπλέον θα είναι διπλή. Ναι, πώς λέμε «double trouble»; Πώς λέμε «εις διπλούν»; Αυτό.

Μία από τις τάσεις που σίγουρα θα «κυκλοφορήσουν» πολύ στους δρόμους της πόλης την επόμενη σεζόν είναι αυτή και, όπως ήταν το βασικό κοινό χαρακτηριστικό που κρατούσε δεμένα τα μοντέλα, παρότι τα σύνολα που φορούσαν διέφεραν μεταξύ τους, έτσι θα είναι και το βασικό κοινό hair look που όλες θα μας ενώνει. Και, όπως καταλαβαίνετε, ταιριάζει με κάθε στιλ ντυσίματος, αφού αυτό από μόνο του είναι ένα χτένισμα που και casual είναι και αβίαστα chic είναι και τόσο messy όσο χρειάζεται είναι!

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα ξυπνήσει στο λεπτό η γοργόνα που κρύβετε μέσα σας!alice olivia wss17 028 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 030 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 033 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 034 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 038 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 039 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!alice olivia wss17 040 - Αυτή είναι η νέα τάση στις πλεξούδες!

[via]