Sex & Σχέση

5 Μεγάλες αλήθειες για το σεξ

Σεξ,σεξ,σεξ. Μαζί με το φαγητό και τον ύπνο αποτελεί μία από τις πιο απολαυστικές βιολογικές ανάγκες του ανθρώπου. Παράλληλα όμως δεν παύει να είναι πολλές φορές ταμπού που κάποιοι διστάζουν να το συζητήσουν ακόμα και με την παρέα τους. Υπάρχουν όμως κάποιες αλήθειες για το σεξ που όλοι μας γνωρίζουμε και ας μην το παραδεχόμαστε.

1. Η πρώτη φορά ποτέ δεν είναι η καλύτερη.

Οκ δεν είπαμε ότι θα είναι και χάλια αλλά σίγουρα όσο περισσότερο σεξ κάνεις με τον παρτενέρ σου τόσο περισσότερο ανακαλύπτετε ο ένας τα σημεία του άλλου και παράλληλα τόσο περισσότερο απελευθερώνεστε. Στην αρχή υπάρχει πάντα αμηχανία, όμως αν έχετε ερωτική χημεία τότε καταλήγετε το σεξ να μην είναι απλά μια απόλαυση για σας αλλά ολυμπιακό άθλημα!

2. Τα προκαταρκτικά μετράνε.

Ποιος είπε ότι είναι πιο ευχάριστο να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό? Κι όμως τα προκαταρκτικά είναι ένα στάδιο που σε προετοιμάζει σωστά και αν το κάνετε καλά και οι δύο τότε θα ανυπομονείτε για αυτό που θα ακολουθήσει! Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι σε κάποια άτομα τα προκαταρκτικά (if you know what I mean) μπορεί να αρέσουν περισσότερο και από την κυρίως πράξη.

3. Στο σεξ ΔΕΝ υπάρχουν κανόνες.

Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές Το σεξ δεν είναι μόνο μια πράξη, είναι και επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Ζήτα αυτό που θέλεις και μην περιμένεις από τον άλλον να μαντέψει τι σου αρέσει ή μην τον κακολογείς όταν περιμένεις να το κάνει και αυτός δεν το κάνει. Δεν είναι μέντιουμ και πίστεψε με θα το ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο αν του ζητήσεις αυτό που θέλεις με όμορφο και αισθησιακό τρόπο. Και αντιστοίχως αν κάτι δεν σου αρέσει μίλα. Αν εξαφανιστεί την επόμενη μέρα σημαίνει πως δεν άξιζε τον κόπο.

4. Ωραίες οι αγκαλιές αλλά..

Ναι είναι πολύ όμορφο να σε παίρνει αγκαλιά όταν τελειώνει το όλο νταλαβέρι αλλά μην μου πεις ότι δεν έχεις σκεφτεί τα εξής: «Παναγία μου θα μου κοπεί η κυκλοφορία του αίματος στο χέρι», «Καλά δεν καταλαβαίνει ότι το κεφάλι μου είναι στον αέρα και δεν βολεύομαι?» ή «Ζεσταίνομαι και σε 3,2,1 σταματάω να αναπνέω και σας χαιρετώ από τούτο τον μάταιο κόσμο».
Πείτε τι σας ενοχλεί, πάρτε ο καθένας από μία πλευρά στο κρεβάτι και κοιμηθείτε σαν άνθρωποι.

5. Είστε όμορφοι γυμνοί.

Ένα κακό που έχουν και τα δύο φύλα είναι ότι από τη στιγμή που θα γδυθούν θα σκεφτούν μέχρι και την τελευταία ατέλεια στο σώμα τους και όταν τελειώσει η πράξη μπορεί να φέρονται και νευρικά. Χαλαρώστε, μόλις κάνατε σεξ, ήσασταν γυμνοί τόση ώρα (ελπίζω όχι μέσα στα σκοτάδια) μην τρέχετε σαν τον Βέγγο να ντυθείτε ή να φύγετε από το δωμάτιο. Είστε όμορφοι γυμνοί απέναντι στα μάτια του ανθρώπου που μοιραστήκατε μια έντονη και δυνατή στιγμή.

mm
Είμαι 23 χρονών,η Λάρισα είναι ο τόπος καταγωγής μου αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη όπου τελειώνω αισίως τη Νομική σχολή.Πάθος μου είναι η δημοσιογραφία και το ποινικό δίκαιο!Λατρεύω το καλό φαγητό,τις όμορφες παρέες,τις διακοπές και τρελαίνομαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά τη μόδα και το στυλ.
X