Sex & Σχέση

6 διαφορετικά είδη σεξ που κάνει ένας 20χρονος όταν δεν έχει σχέση!

tupoi sex 620x420 - 6 διαφορετικά είδη σεξ που κάνει ένας 20χρονος όταν δεν έχει σχέση!

Πολλοί υποστηρίζουν πως τα είδη του σεξ είναι δύο. Αυτό που κάνεις εντός σχέσης από τη μία και το λεγόμενο «ελεύθερο σεξ», από την άλλη. Γιατί ναι, κάνουμε σεξ και χωρίς να βρισκόμαστε σε δεσμό, όσο κι αν δε θέλουν να το πιστέψουν οι γονείς μας. Κι εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που γίνεται με την έγκριση και των δύο παρτενέρ και παίρνονται και οι απαραίτητες προφυλάξεις, δε χρειάζεται να είσαι και …αρραβωνιασμένος για να …βγάλεις τα μάτια σου με κάποιον/α που γουστάρεις!

Τέλος πάντων, όσον αφορά το διαχωρισμό των ειδών, δε θα διαφωνήσω. Απλώς θα συμπληρώσω πως κάθε ένας από τους δύο τύπους, χωρίζεται σε επιμέρους περιπτώσεις. Ένα απλό παράδειγμα ας πούμε, είναι το σεξ που κάνει ένα ζευγάρι τον πρώτο μήνα της σχέσης του, με το αντίστοιχο που κάνει μετά από δύο χρόνια συνεχόμενων επαφών. Προφανέστατα και οι δύο αυτές φάσεις, ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους.

Αντιστοίχως, ένας 20χρονος θα συναντήσει αρκετά είδη …συνεύρεσης κατά την περίοδο που είναι single και το μόνο που ψάχνει είναι η σαρκική ηδονή και ικανοποίηση των φυσικών του αναγκών.

Βάση των παραπάνω, σκέφτηκα να καταγράψω τους 6 διαφορετικούς τύπους σεξ που μου έρχονται στο μυαλό, όταν ακούω για ελεύθερους από δεσμεύσεις κι αποκλειστικότητες, φοιτητές. Πάμε να τους δούμε;

1. Μεθυσμένο σεξ

Οκ, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα που μπορεί να έχει κανείς, ωστόσο από τη στιγμή που λαμβάνονται οι απαραίτητες προφυλάξεις (πάντα!), δε βλέπω το λόγο να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η αλήθεια είναι πως εκ των υστέρων, οι περισσότεροι το μετανιώνουμε. Άλλοτε λόγω λάθους επιλογής παρτενέρ, άλλοτε επειδή η φάση παίχτηκε σε …σιχαμερές τουαλέτες ή ακόμη κι επειδή δε θυμόμαστε το παραμικρό από αυτά που κάναμε, είπαμε ή ακούσαμε.

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως, με το μεθυσμένο σεξ. Κι αυτό γιατί το αλκοόλ πολλές φορές, μας κάνει να χαλαρώσουμε, να ξεχάσουμε τις αναστολές και να αφεθούμε στην καύλα της στιγμής, με τρόπο που όμοιό του κανένας …ξεμέθυστος δεν τολμά.

Εν ολίγοις, αν κάτσει η φάση, η απάντηση είναι «Γιατί όχι;»…

2. Το σεξ με ελπίδες

Ελεύθεροι εμείς, ελεύθεροι κι εκείνοι/ες, ελεύθερο και το κρεβάτι, δε θέλουν και πολύ να …πάρουν μπρος οι μηχανές.

Την πρώτη φορά, κάνουμε σεξ. Όλα καλά. Τη δεύτερη φορά, ξανακάνουμε σεξ. Αλλά πλέον, δεν είναι όλα καλά. Γιατί; Πολύ απλά επειδή το just sex μεταξύ ελεύθερων ψυχών, έχει λόγο ύπαρξης μονάχα την πρώτη φορά. Η δεύτερη, συνοδεύεται πάντοτε από ελπίδες (δικές μας σε αυτήν την περίπτωση), για το κάτι παραπάνω.

Σε πρώτη φάση, πείθουμε τον εαυτό μας πως το ελέγχουμε. Οπότε η τρίτη φορά είναι μονόδρομος. Προφανώς όμως, αργά ή γρήγορα παραδεχόμαστε στον ίδιο μας τον εαυτό, αυτό που ένας τρίτος παρατηρητής θα καταλάβαινε από την πρώτη στιγμή. Κολλήσαμε!

Τι ακολουθεί; Τρεις απλές και ξεκάθαρες εναλλακτικές: α) αποκαλυπτόμαστε και αποδεικνύεται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, β) αποκαλυπτόμαστε και τρώμε το φτύσιμο του αιώνα (πονεμένη ιστορία), γ) δεν αποκαλυπτόμαστε και συνεχίζουμε να κάνουμε το πιο «βασανιστικό» και «ψυχοφθόρο» σεξ ever. Με την ελπίδα οτι…

3. Το «φιλικό» σεξ

Η διαφορά με τον #2, έγκειται στο γεγονός πως προτού ξαπλώσουμε με τον/την παρτενέρ στο κρεβάτι, ήμασταν όντως φίλοι. Ή τουλάχιστον, όσο φίλοι μπορούν να υπάρξουν δύο άνθρωποι του αντίθετου φύλου, πάνω στην έξαψη της ηλικίας των 20.

Προσωπικά, πιστεύω πως αυτό είναι ένα από τα πιο διφορούμενα είδη του σεξ που μπορεί να κάνει ένας νέος σήμερα.

Από τη μία, ιδιαίτερα απολαυστικό μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά τον άνθρωπο που βρίσκεται από πάνω, από κάτω ή τέλος πάντων σε απόσταση αναπνοής από το σώμα μας. Η οικειότητα μεταξύ μας, το αυθεντικό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον και φυσικά το ενδεχόμενο να «γεννηθεί» κάτι πολύ σπουδαίο από όλο αυτό, είναι παράγοντες που συμβάλουν στην απόφασή μας «Ω, ναι! Θα το κάνω»!

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να διαλυθούν τα πάντα. Και η σχέση να μη βγει και το σεξ να διακοπεί και (πάνω απ’ όλα) η φιλία να λήξει μια για πάντα. Γιατί όσο κι αν προσπαθήσουμε μετά, κανείς δεν καταφέρνει να επιστρέψει στην πρότερη, φιλική φάση.

Επομένως, απαιτείται πολλή σκέψη και ιδιαίτερα προσεκτικό ζύγισμα της κατάστασης κι από τα δύο μέρη…

4. Το χειρότερο σεξ της ζωής σου

Δεν είναι ντροπή. Ακόμη κι ο Τζόρνταν είχε παιχνίδια στην καριέρα του, στα οποία δεν ήταν τόσο καλός κι αποδοτικός για την ομάδα του, ή θεαματικός για τους φιλάθλους του παγκοσμίου μπάσκετ. Αυτό όμως, δε σημαίνει πως δεν υπήρξε ο καλύτερος παίκτης που πάτησε το πόδι του στα παρκέ του ΝΒΑ…

Κάπως έτσι κι εμείς οι 20χρονοι, έχουμε αντίστοιχα κακές στιγμές στο κρεβάτι, ή οποιοδήποτε χώρο τέλος πάντων, αποφασίσουμε να …του δώσουμε να καταλάβει με κάποιον/α διατεθειμένο/η να μοιραστεί τις …ορέξεις μας, εκτός σχέσης.

Πράγματι είναι ένας τύπος ερωτικής συνεύρεσης αρκετά συχνός, οι αιτίες δε θα αναλυθούν σε αυτό το άρθρο, αλλά δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση. Πάμε για άλλα!

5. Το κατά λάθος σεξ

Δεν έχουμε κατά νου να κάνουμε σεξ απόψε. Δεν έχουμε κατά νου να κάνουμε σεξ με μεγαλύτερο/η ή μικρότερο/η. Δεν έχουμε κατά νου να κάνουμε σεξ με το συγκεκριμένο άτομο και …ξαφνικά βρισκόμαστε γυμνοί και παθιασμένοι να βγάζουμε τα μάτια μας με αυτό ακριβώς το πρόσωπο που ποτέ δεν περιμέναμε ή φανταζόμαστε οτι θα τον/τη δούμε όπως τον/τη γέννησε η μάνα του.

Συμπεριλαμβάνω την εν λόγω κατηγορία στο άρθρο, απλά και μόνο για το ανεκτίμητο στιγμιότυπο της φάτσας μας την ώρα που συνειδητοποιούμε τι κάναμε μόλις πριν από λίγα λεπτά. Είτε από αμηχανία και ντροπή, είτε από ενθουσιασμό και περηφάνια…

6. Το «απαγορευμένο» σεξ

Και φυσικά, ο τύπος σεξ που λατρεύει να …μισεί κάθε ελεύθερος/η 20χρονος/η που σέβεται τον εαυτό του/της.

Παρόλο που και οι δύο ξέρουμε πως δε θα έπρεπε να γίνει, παρόλο που ξέρουμε οτι θα το μετανιώσουμε πικρά αργότερα, παρόλο που κάποιες φορές ‘ξηγιόμαστε πούστικα απέναντι σε άλλους (στη περίπτωση όπου ο/η παρτενέρ δεν είναι κι εκείνος/η single), το κάνουμε! Και το χειρότερο; Η απόλαυση εκείνης της στιγμής, δε συναντάται αλλού!

Δεν έχω σκοπό να κρίνω κανέναν μέσα από αυτό το άρθρο. Ούτε να υποδυθώ το «χρυσό παιδί». Το μόνο που θα προτείνω, είναι να συμπεριλαμβάνεται τη λογική σας, σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτικές αποφάσεις παίρνετε. Από εκεί και πέρα, 20χρονοι είμαστε, λάθη κάνουμε…

Πηγή: neopolis.gr