Ladies, Sex & Σχέση, Ομορφιά

Οι 10 τύποι των single κοριτσιών | Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

single girls 620x420 - Οι 10 τύποι των single κοριτσιών | Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Υπάρχουν single και single. Είτε είσαι single είτε έχεις μοναχικές φίλες, η καθεμιά έχει το δικό της τύπο και χαρακτηριστικά. Μόνη κατ’ επιλογή ή μόνη κατ’ ανάγκη, τα single κορίτσια παίρνουν πολλές μορφές και έχουν πολλά πρόσωπα.

Η ερωτική μας ζωή εξαρτάται πολλές φορές από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουμε. Έτσι και η κάθε single κοπέλα αντιμετωπίζει τους επίδοξους συντρόφους της με το δικό της τρόπο, επιδιώκοντας να «σπάσει» επιτέλους την κατάρα της μοναξιάς. Εκτός φυσικά κι αν είναι μόνη επειδή το επιθυμεί!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Ανακάλυψέ το στους παρακάτω 10 διαφορετικούς τύπους single κοριτσιών:

#1 Η ρομαντική ψυχή

Ακολουθείς τη συνταγή των ρομαντικών κομεντί και κάνεις τα πάντα για να βρεις τον ΕΝΑΝ. Εκείνον, ο οποίος θα σε φροντίζει, θα σε αγαπά και θα σου κάνει δώρα συνέχεια. Εκείνον που θα σου τρίβει απαλά την πλάτη όταν κάνετε ντους και θα σου ψιθυρίζει ποιήματα αγάπης στο αυτί. Άμα τον βρεις πες το και σε εμάς, να αρχίσουμε να ελπίζουμε.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Δεν υπάρχει κάτι το κακό στο να θεωρείς ότι πραγματικά κάπου εκεί έξω βρίσκεται η αδελφή ψυχή σου. Απλά μην το παρακάνεις με το μελόδραμα, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να βρεις έναν άντρα σαν τον Noah από το «The Notebook».

single girls.jpg1

#2 Η κυνική

Μόνο χαζή δεν είσαι. Όταν γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο, δεν πέφτεις αμέσως με τα μούτρα πάνω του και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στην πραγματικότητα, τον θεωρείς εξαρχής μ*λακα μέχρι να σου αποδείξει το αντίθετο. Well done!

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Αν τον θεωρείς εκ των προτέρων σκάρτο, να ξέρεις ότι θα σε εμποδίσει να του ανοιχθείς και να ρισκάρεις. Να είσαι κοινωνική, να ελπίζεις για το καλύτερο και να μη βάζεις όρια στον εαυτό σου.

single girls.jpg2

#3 Η επιλεκτική σκύλα

Για να σου τραβήξει ένας άντρας την προσοχή θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν θεμιτό σε εσένα και να προσπαθεί να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα. Έχεις κάποια στάνταρ θα μπορούσα να πω, τα οποία δεν κλονίζονται εύκολα. Ξέρεις τι θέλεις και θα περιμένεις όσο χρειαστεί, μέχρι να το έχεις.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Η αγάπη και ο έρωτας είναι μία απρόβλεπτη περιπέτεια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα, να μη σου πω και βεβαιότητα, ο άνθρωπος σου να μην είναι καθόλου έτσι όπως τον φανταζόσουν. Τι θα κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Θα τον αφήσεις να φύγει;

single girls.jpg3

#4 Η απεγνωσμένη

Πιθανώς από τα αμέτρητα ραντεβού που έχεις βγει και δεν είχαν αποτέλεσμα, βαρέθηκες πια και θες να μείνεις μόνη. Ωστόσο, από την άλλη, θες απεγνωσμένα να βρεις ένα ταίρι, αν ήταν δυνατόν τώρα αμέσως και θα κάνεις τα πάντα γι’ αυτό.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Η υπέρ-προσπάθεια δεν έχει καλά αποτελέσματα. Στο τέλος θα καταλήξεις να βρεις τον χειρότερο σύντροφο. Σταμάτα να το πιέζεις, σταμάτα να είσαι ψυχωτική και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά πραγματικά ισχύει.

single girls.jpg4

#5 Η απαισιόδοξη

Προσπάθησες, δεν πέτυχε και τώρα απλά το μόνο που θες είναι να μείνεις στο σπίτι σου και να βλέπεις ατελείωτες ώρες σειρών με το παγωτό στην αγκαλιά σου.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Η απόρριψη και οι χωρισμοί είναι σκληροί. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατάς. Το ό,τι δεν έχεις γνωρίσει ακόμη τον ιδανικό, δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς. Επέστρεψε λοιπόν στο παιχνίδι!

single girls.jpg5

#6 Η αναποφάσιστη

Δεν ξέρεις τι θέλεις. Από την στιγμή που έχεις πιει τα ποτάκια σου και έχεις φτιαχτεί, είσαι ανοιχτή στον οποιονδήποτε. Πολύ συχνά μάλιστα καταλήγεις σε εξευτελιστικές καταστάσεις. Ξερνάς στον δρόμο, ξυπνάς στο σπίτι ενός αγνώστου και επιστρέφεις ξημερώματα στο σπίτι μες τη ζάλη.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Όταν είσαι νέα, όλα αυτά είναι καλά. Αλλά γενικά, μη χαραμίζεσαι από εδώ κι από εκεί.

single girls.jpg6

#7 Η πραγματίστρια

Είσαι γυναίκα της καριέρας. Δεν αναζητάς ούτε πυροτεχνήματα, ούτε περιττά πράγματα. Αλλά αναζητάς μία σταθερή σχέση η οποία θα σου προσφέρει ασφάλεια. Είσαι προσανατολισμένη και συνειδητοποιημένη.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Αλλά μην ξεχνάς να διασκεδάζεις πού και πού. Αν αφεθείς λιγάκι, θα εκπλαγείς από το πώς μπορείς να συνδυάσεις την σταθερότητα μαζί και με λίγα πυροτεχνήματα…

single girls.jpg7

#8 Η πριγκίπισσα

Έχεις παλιομοδίτικες ευαισθησίες και θες τον άντρα να έρθει καβάλα πάνω στο άλογο. Θες ο σύντροφός σου να σε λατρεύει και να σε φροντίζει άνευ όρων. Ο σωστός άντρας για εσένα θα είναι αυτός που θα χαρακτηρίζει ολόκληρη τη ζωή σου.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Οι άνθρωποι που αγαπιούνται, ναι, φροντίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά όχι ας πούμε και σε οικονομικό επίπεδο. Όπως δεν αρέσει στις γυναίκες να γίνονται αντικείμενα του πόθου, μόνο για τα σώματά τους, έτσι δεν είναι ωραίο να «εξαγοράζεις» την ευτυχία σου με τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

single girls.jpg8

#9 Η βιολογική βόμβα

Θες ένα μωρό. Και μάλιστα απεγνωσμένα. Σε σημείο, να μη σε απασχολεί ιδιαίτερα ο άντρας που θα πάρεις. Από την στιγμή που έχει καλό DNA και καλή δουλειά, αυτό σου είναι αρκετό.

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Προσοχή! Μην τρέχεις από εδώ κι από εκεί κάνοντας σεξ χωρίς προστασία, μόνο και μόνο για να αποκτήσεις μωρό. Είναι λιγάκι εξευτελιστικό, δεν νομίζεις;

single girls.jpg9

#10 Το κορίτσι Zen

Η κατάστασή σου δε σε ανησυχεί καθόλου. Βρίσκεσαι σε πλήρη νιρβάνα. Ενώ, οι φίλες σου είναι ψυχωτικές με το να βρουν το ταίρι τους, εσύ ζεις για την στιγμή. Απολαμβάνεις την ελευθερία σου, βρε αδερφέ!

Εάν είσαι αυτή, να θυμάσαι: Είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Ζήσε τη ζωή σου μέχρι το μεδούλι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

single girls.jpg10Πηγή: neopolis.gr