Ομορφιά

Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Η τάση  που επικρατεί για το φετινό καλοκαίρι είναι έντονα και ζουμερά χείλη που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας,φτάνει το πρόσωπό μας να είναι καθαρό και ενυδατωμένο.Οι αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να παίξεις είναι πολλές και διαφορετικές.Πάρτε λοιπόν μερικές ιδέες!

Κόκκινο:Παραμένει το πιο δημοφιλές χρώμα και για το φετινό καλοκαίρι.Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για τις βραδινές σας εμφανίσεις,αφήνοντας τα μάτια σας σχεδόν άβαφα.

red - Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Φούξια:Κατεξοχήν είναι το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού,για αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό σκηνικό.Ταιριάζει τέλεια σε κοπέλες με ανοιχτή επιδερμίδα. PicMonkey Collage95 - Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Κοραλλί:Είναι ένα χρώμα κατάλληλο για ηλιοκαμένες επιδερμίδες.Οι παραλλαγές του είναι πολλές,από αποχρώσεις του ροδακινί μέχρι και πιο πορτοκαλί.

coral+lipstick+(11) - Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Καφέ:Φυσικά αναφερόμαστε στα πιο nude χρώματα της κατηγορίας αυτής,που έχουν την ιδιότητα να δείχνουν τα χείλη μας πιο μεγάλα.

kenzo s16 - Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Φωτεινό ροζ:Αυτό το χρώμα κάνει τις εμφανίσεις μας πιο ρομαντικές.Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και συνδυάζεται τόσο με βαμμένα όσο και με άβαφα μάτια.

%CE%A1%CE%9F%CE%96 %CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%93%CE%99%CE%91%CE%96 3 - Χείλη:Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση!