Ζώδια, Χωρίς κατηγορία

Tι εκνευρίζει τα ζώδια;

neura 590 b - Tι εκνευρίζει τα ζώδια;

Όλοι μας άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο,εκνευριζόμαστε με ορισμένες συνήθειες που είναι ικανές να μας βγάλουν ακόμα και εκτός εαυτού.Ποια είναι όμως τα πράγματα που δεν αντέχουν τα ζώδια και καλό θα ήταν να αποφύγετε;Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Κριός:Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να ανεχτεί την αναμονή για κανέναν απολύτως λόγο.Ακόμα,δεν τα πηγαίνει καλά με άτομα που θέλουν να μιλούν συνέχεια για τον εαυτό τους.Το χειρότερό του,είναι να επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα.

Ταύρος:Στο μυαλό του ταύρου όλα τα πράγματα είναι «νοικοκυρεμένα».Αυτό σημαίνει πως δεν δέχεται παρεμβάσεις στον χώρο του.Ακόμα,ως ήρεμη δύναμη δεν θέλει να του «χαλάσεις» στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης.

Δίδυμος:Δεν ανήκει σε εκείνον τον τύπο ατόμου που δέχεται την ανάκριση.Εκφράσεις όπως «που ήσουν» «πότε θα γυρίσεις»είναι σχεδόν απαγορευμένες.Κάνει πάντα αυτό που θέλει και δεν δέχεται κανένα σχόλιο σε προσωπικά του ζητήματα.

Καρκίνος:Δεν του αρέσουν καθόλου οι ασταθείς χαρακτήρες.Για να εμπιστευτεί κάποιον τόσο σε φιλικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο,χρειάζεται να του προσφέρει κάποια συναισθηματική ασφάλεια.Επιπλέον,σιχαίνεται το ψέμα και είναι κάτι που το συγχωρεί δύσκολα.

Λέων:Θυμώνει,όταν του δίνεις συμβουλές με ύφος και υπεροψία.Δεν ανέχεται την κοροϊδία,ενώ δεν έχει κανένα μέλλον με πρόσωπα που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Παρθένος:Η χειρότερη συνήθεια που μπορεί να εξοργίσει τον παρθένο,είναι η ακαταστασία.Ακόμα,εκνευρίζεται όταν παίρνεις τα πράγματά του χωρίς να την άδεια του.

Ζυγός:Αυτό το ζώδιο,είναι δυνατόν να σταματήσει να έχει σχέσεις με πρόσωπα που δεν έχουν ευγενικούς τρόπους.Επίσης,εκνευρίζεται πολύ με άτομα που είναι αδιάκριτα και παρεμβαίνουν σε προσωπικά ή επαγγελματικά του ζητήματα.

Σκορπιός:Συνήθως δυσανασχετεί με πράγματα απλά.Μπορεί δηλαδή,να ενοχληθεί αν ο σύντροφος ή ο συνεργάτης του,του κάνει υποδείξεις για τον τρόπο που οδηγεί ή  μπορεί να θυμώσει επειδή κάποιες δουλείες που τελικά δεν έγιναν.

Τοξότης:Δεν μπορεί καθόλου την γρίνια και την φαγούρα.Είναι ένα ζώδιο,που θέλει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή στην ζωή του.Ακόμα,δεν ανέχεται εύκολα την κριτική και ειδικά στον τομέα την δουλειάς του.

Αιγόκερως:Θεωρεί πολύ προσβλητικό να τον στήσεις σε κάποιο ραντεβού.Επίσης,θυμώνει πολύ σε περίπτωση που τον διακόπτεις ή όταν εμφανίζεσαι κάπου απρόσκλητος.

Υδροχόος:Αν προσπαθήσεις να του περιορίσεις την ελευθερία,τότε  σίγουρα  τσάμπα κόπος.Είναι ένα ζώδιο που εκφράζει την γνώμη του,ακόμα και σε περίπτωση που μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ιχθύς:Τα πράγματα που τον ενοχλούν δεν είναι πολλά.Το χειρότερο για αυτόν είναι τα τον παραμελείς ή να σου μιλάει και να μην τον ακούς.