Ζώδια

Όταν τα ζώδια ερωτεύονται!

e5cf0a806dd13c56937ac1accdcdbcbb XL - Όταν τα ζώδια ερωτεύονται!

Κριός:Το ζώδιο αυτό είναι πολύ παρορμητικό και ενθουσιάζεται πολύ εύκολα.Όσο γρήγορα όμως ερωτεύεται το ίδιο σύντομα του φεύγει.Για να παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον του,θέλει να αισθάνεται ότι το ταίρι του μπορεί να ανανεώνει συχνά την σχέση τους,δημιουργώντας νέα δεδομένα.Ακόμα,γοητεύεται πολύ από τους δίδυμους αλλά και από τους λέοντες.

Ταύρος:Είναι δύσκολο να ερωτευτεί,καθότι σκέφτεται πολύ προτού κάνει κάποια δέσμευση.Όταν όμως αποφασίσει να μπει σε κάποια σχέση,τότε να είστε σίγουροι πως θα το κάνει με τον σωστό τρόπο.Δεν ανήκει στα ζώδια που μπορoύν να απατήσουν  το ταίρι τους,ενώ είναι πολύ συναισθηματικός και τρυφερός.

Δίδυμος:Ο έρωτας για αυτόν είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είναι ανάγκη να πρωταγωνιστούν μόνο δύο.Αφήνει ανοιχτές «πόρτες» για νέες γνωριμίες ακόμα και αν θεωρητικά βρίσκεται σε κάποια σχέση.Ο μόνος/η σύντροφος που θα του αλλάξει τα δεδομένα είναι εκείνος/η που θα καταφέρει να «παίξει» με το μυαλό του/της.

Καρκίνος:Δίνει απλόχερα την αγάπη του και δείχνει τα συναισθήματά του χωρίς δισταγμούς.Όταν ερωτεύεται παραμερίζει εντελώς τον εγωισμό του και διεκδικεί με κάθε τρόπο αυτό που επιθυμεί.Για το ζώδιο αυτό,η δημιουργία οικογένειας αποτελεί τον μέγιστο στόχο της σχέσης του.

Λέων:Συχνά γοητεύει και κατακτά αυτό που θέλει.Όταν ερωτεύεται,γίνεται προστατευτικός και είναι αφοσιωμένος στο ταίρι του.Μπορεί να δώσει τα πάντα αρκεί να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης,μιας και αυτό είναι κάτι που το συγχωρεί πολύ δύσκολα.

Παρθένος:Ο παρθένος είναι ορθολογιστής και δύσκολα ενθουσιάζεται.Σε περίπτωση όμως που το πάθει,δίνεται με πάθος χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.Γοητεύεται από ανθρώπους που έχουν ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο ή από εκείνα τα άτομα που μπορούν να του μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Ζυγός:Δεν δεσμεύεται εύκολα και για να κάνει  κάποια σχέση χρειάζεται το έτερον του ήμισυ να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει.Άτομα που έχουν ευγενικούς τρόπους και φέρονται με διακριτικότητα,δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα σε κάποιον ζυγό.

Σκορπιός:Για να την «πατήσει» ο σκορπιός χρειάζεται να υπάρχει το μυστήριο.Είναι παθιασμένος και επιθυμεί όλες του οι επιθυμίες να γίνονται πράξη.Τέλος,είναι δυνατόν να αγαπήσει αλλά και να μισήσει με την ίδια ακριβώς ένταση.

Τοξότης:Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του τοξότη,όταν ερωτεύεται είναι η δέσμευση.Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιπροσωπευτικό.Όταν θέλει πολύ κάποιο πρόσωπο,τότε θα κάνει κάτι πιο σοβαρό χωρίς όμως να νιώθει ότι «χάνει» την ελευθερία του.

Αιγόκερως:Στο μυαλό του υπάρχει περισσότερο το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης.Δεν του αρέσουν τα χλιαρά πράγματα ή εκείνα που οδηγούν σε αδιέξοδα.Όταν ποθεί κάτι,μπορεί να γίνει πολύ τρυφερός και βαθιά συναισθηματικός.

Υδροχόος:Δεν θυσιάζει την ελευθερία του για κανένα.Στην συνάντηση όμως κάποιου μεγάλου έρωτα,κάνει το ταίρι του ευτυχισμένο αφού μπορεί να του προσφέρει όλα εκείνα που χρειάζεται κα έχει ανάγκη.

Ιχθύς:Ο ιχθύς είναι γεννημένος για να αγαπά.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον/την αγαπημένο/η.Δείχνει τα συναισθήματά του σε όλο τους το εύρος.Είναι ευαίσθητος και δεν στέκεται τόσο στην εξωτερική εμφάνιση,όσο στα ψυχικά χαρίσματα.