Λάρισα, Οι Λαρισαίοι απαντούν

Οι Λαρισαίοι απαντούν | “Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι…»

peopleoflarisa6 6 2016 1024x683 - Οι Λαρισαίοι απαντούν | “Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι..."

Βγήκαμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ρωτήσαμε ανθρώπους για ποιο λόγο αγαπάνε τη Λάρισα. Οι άνθρωποι που συναντήσαμε, είναι είτε Λαρισαίοι είτε σπουδάζουν σε αυτήν την όμορφη πόλη, ο καθένας ξεχωριστά μας είπε το δικό του λόγο που αγαπάει και λατρεύει αυτή την πόλη. Πολλοί μας είπαν για την νυχτερινή της ζωή, άλλοι για τον κόσμο της και το κέντρο που είναι γεμάτο ζωή. Υπήρχαν εκείνοι που περιορίστηκαν σε μία πρόταση αλλά και εκείνοι που είχαν πάρα πολλά να πουν και σκέφτηκαν τον καλύτερο λόγο ώστε να τον αποτυπώσουν σε μία πρόταση.

Δείτε τι μας απάντησαν:

Βάσια, 21
Βάσια, 21

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπάω πολύ αυτή την πόλη γιατί μου αρέσει η ζωή της, οι άνθρωποι, τα μαγαζιά και είναι όλα πολύ κοντά.»

Αλέξανδρος, 19
Αλέξανδρος, 19

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπώ την κοινωνική της ζωή. Λατρεύω που ο κόσμος είναι ανοιχτός και εξωστρεφής. Μου αρέσει ο κόσμος επειδή του αρέσει να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους.»

Βίκυ, 23
Βίκυ, 23

Ο λόγος που αγαπάω τη Λάρισα είναι

«Αγαπάω την πόλη μου γιατί έχει ακόμα πράσινο, φύση, μπορείς ακόμα να πας βόλτες παντού στο κέντρο, εκτός. Έχει πάντα ζωή, έχεις επιλογές και για μέρα και για νύχτα, για καφέ, για ποτό, για φαγητό, για τα πάντα και θεωρώ ότι είναι η τέλεια πόλη για έναν φοιτητή!»

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.