Ομορφιά

Καλοκαίρι 2016:Τα πιο hot χρώματα μαλλιών!

Μόλις ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι πλησιάζει,όλες λίγο-πολύ νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε μια αλλαγή και συνήθως επικεντρωνόμαστε στο χρώμα των μαλλιών μας.Τις περισσότερες φορές,επιλέγουμε κυρίως αποχρώσεις που είναι πιο ζεστές και ανοιχτές.Ποιες είναι όμως οι βαφές που έχει επιλέξει η μόδα για το φετινό καλοκαίρι;Have a look!

Έντονο κόκκινο:Μπορεί το χρώμα αυτό να το έχουμε συνδυάσει με τον χειμώνα,αλλά μπορούμε να το επιλέξουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες.Ειδικά αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ λευκή,θα ήταν μια αλλαγή πολύ ενδιαφέρουσα!

Βαθύ καστανό:Ταιριάζει τόσο σε άσπρες όσο και πιο σκούρες επιδερμίδες.Αν οι λευκές τούφες των μαλλιών σας,σας ταλαιπωρούν είναι το καλύτερο χρώμα που μπορείτε να κάνετε,ενώ παράλληλα είναι εκείνο που χρειάζεται τις λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ξανθό με ανταύγειες:Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι σκούρο ξανθό,έχετε την ικανότητα να προσθέσετε ανταύγειες πιο ανοιχτές,που θα κάνουν την εμφάνισή σας πολύ  διαφορετική.

Το ξανθό αλλιώς:Στην κατηγορία αυτή βάζουμε το ξανθό που είναι πιο ψυχρό και ταυτόχρονα φωτεινό.Το καλό με το συγκεκριμένο χρώμα,είναι πως πηγαίνει σε αρκετές γυναίκες.

Ombre:Φέτος,θα το συναντήσουμε σε μια πιο ήπια μορφή,αφού το αποτέλεσμα θα φαντάζει πιο ομοιόμορφο.

 

X