Τεχνολογία

Facebook | Ποια είναι η αλλαγή στα σχόλια;

facebook 1024x482 - Facebook | Ποια είναι η αλλαγή στα σχόλια;
Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην πλατφόρμα των χρηστών του, το Facebook έ’χει βάλει σκοπό να κρατήσει τον κόσμο του με τρικς και υπηρεσίες, ωστόσο, βασική τους πρόθεση είναι να μείνουν ενεργοί και κυρίως να κάνουν share σκέψεις, φωτογραφίες και γενικώς περιεχόμενο: ό,τι δηλαδή έκανε το Facebook.

Άρα πολύ σύντομα ο χρήστης και αφού «ανεβάσει» περιεχόμενο θα μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο, ποιός ετοιμάζεται να απαντήσει / αντιδράσει στη δημοσίευση του, ακριβώς όπως συμβαίνει και με την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Messenger, (σε αρκετούς χρήστες έχει συμβεί και το έχουν δει)CjeXY5OWUAEJNji
Ακόμη δεν μπορούμε να ξέρουμε το εύρος της ανταπόκρισης σε αυτή τη νέα παροχή, ωστόσο, όπως αναφέρει το Tech Insider, οι επικεφαλής του δικτύου ποντάρουν πολλά σε αυτό το μικρό τρικ. που δεν είναι ακριβώς υπηρεσία, σίγουρα δεν είναι εφαρμογή, ωστόσο είναι ένα»τρικ» για να κρατήσει τους χρήστες για περισσότερο διάστημα «κολλημένους» είτε στην οθόνη του κινητού είτε σ’ εκείνην του υπολογιστή, πάντως μέσα στο Facebook.
Η αλλαγή θα γίνει «σιωπηλά», ίσως, επειδή το δίκτυο θέλει πρώτα να τεστάρει τα αποτελέσματα της και τις αντιδράσεις των χρηστών, ίσως και επειδή θέλει να αποφύγει κριτική για τα μέσα που χρησιμοποιεί, προκειμένου να κρατά το κοινό του «εντός» και ενεργό, σε μία προσπάθεια να αποφύγει διαρροές προς άλλα κοινωνικά δίκτυα.
mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.