Ζώδια

Ζώδια:Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου!

beach e1343018755900 - Ζώδια:Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου!

Κριός:Από 8 Ιουνίου εσείς και το ταίρι σας θα ζήσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές,φτάνει να κάνετε λιγάκι υπομονή στις αρχές του μήνα.Όσοι είστε ελεύθεροι,θα κάνετε πολλές γνωριμίες αλλά οι περισσότερες από αυτές θα είναι χάσιμο χρόνου μιας και δεν είστε ακόμα έτοιμοι για δεσμεύσεις.

Ταύρος:Τον μήνα αυτό θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα που αφορούν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας,αλλά  θα λυθούν σύντομα.Ένα ταξίδι για εσάς τους singles μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες αφού μπορεί να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας κάνει καλό!

Δίδυμος:Το ταίρι σας νιώθει την ανάγκη να κάνετε καινούργια πράγματα που θα ανανεώσουν την σχέση σας.Αν είστε ελεύθεροι ο Ιούνιος υπόσχεται φλερτ,νέες συναντήσεις και απαγορευμένα πάθη που μπορεί να οδηγήσουν και σε αδιέξοδα.

Καρκίνος:Η περίοδος από 8 μέχρι και 13/6 είναι πολύ σημαντική για τους δεσμευμένους,αφού καλούνται να δώσουν μια οριστική λύση στα προβλήματα που τους αφορούν.Όσοι από εσάς είστε μόνοι,τα ερωτικά σας φαίνεται να κινούνται μέσα σε ήρεμα πλαίσια.

Λέων:Από μέσα Ιουνίου και ύστερα τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν πολύ τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.Ωστόσο οι αδέσμευτοι λέοντες,είναι πιθανόν να έρθουν ξανά πολύ κοντά με κάποιον δίδυμο και να αναθεωρήσουν λιγάκι τις απόψεις τους.

Παρθένος:Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας.Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.Για τους singles ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά από τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ζυγός:Ακόμα και αν η σχέση σας δεν έχει προβλήματα,θα ταρακουνηθεί κυρίως μετά τις 15 Ιουνίου για αυτό χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία.Για τους αδέσμευτους,τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο ήρεμα και θα επιδιώξουν συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος.

Σκορπιός:Η επικοινωνία με το έτερόν σας ήμισυ θα γίνει πολύ καλύτερη,κυρίως μετά τις 10 Ιουνίου.Αν είστε μόνοι,φαίνεται ότι μπορεί να έρθετε σε πολύ στενή επαφή με κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος,περνώντας όμορφες νύχτες.

Τοξότης:Αυτός ο μήνας ίσως είναι καθοριστικός για εσάς,αφού είναι δυνατόν να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.Όσοι τοξότες δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση,θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Αιγόκερως:Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές και δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε.Πάντως,το ταίρι σας θα γίνει το καταφύγιό σας.Οι ελεύθεροι,θα εμπλακείτε σε πάθη και σε καταστάσεις που δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν.

Υδροχόος:Οι ευκαιρίες που έχετε με τον/την αγαπημένο/η είναι πολλές και θα σας κάνουν να δείτε με άλλη ματιά ορισμένα προσωπικά ζητήματα.Αν είστε μόνοι,ο Ιούνιος υπόσχεται μεγάλη επιτυχία και τύχη στις ερωτικές σας συναναστροφές.

Ιχθύς:Ο μήνας αυτός ευνοεί πολύ την συγκατοίκηση και σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην σχέση σου.Ωστόσο,αν είσαι single καλό θα ήταν να προσέξεις τις επιλογές που θα κάνεις μιας και μπορεί να είναι καταστροφικές.