Ζώδια

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων!

zodia kai anthropines sxeseis - Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων!

Κριός:Αυτό το ζώδιο είναι πολύ δυναμικό και ανεξάρτητο.Στις ερωτικές του συναναστροφές προσπαθεί να είναι πάντα ειλικρινής.Το μειονέκτημα που έχει όμως,είναι ότι πολλές φορές φέρεται με παρορμητισμό και αυτό είναι δυνατόν να δημιουργήσει αρκετές παρεξηγήσεις.

Ταύρος:Ανήκει στην κατηγορία των ήρεμων και σταθερών ανθρώπων.Ξέρει τι θέλει και κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει αυτό που ποθεί.Το μόνο αρνητικό είναι,ότι είναι αρκετά «σπιτόγατος» και δεν επιθυμεί να αλλάζει συχνά την καθημερινότητά του.

Δίδυμος:Οι περισσότεροι δίδυμοι θέλουν να συλλέγουν εμπειρίες και να παράλληλα έχουν την ανάγκη να γνωρίζουν νέα άτομα.Παρόλα αυτά,είναι χαρακτήρες ασταθείς και πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε καν οι ίδιοι τι είναι εκείνο που θα τους κάνει χαρούμενους.

Καρκίνος:Είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο και αρκετά παραδοσιακό.Είναι πολύ ευαίσθητο και μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από την γνώμη των άλλων.Το κακό που έχει,είναι ότι ενθουσιάζεται εύκολα και συχνά απογοητεύεται.

Λέων:Είναι μια δυναμική προσωπικότητα που έχει γεννηθεί για να είναι ηγέτης.Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και τα πάει πολύ καλά με τα άτομα που του εμπνέουν θαυμασμό.Ωστόσο,δεν είναι λίγες οι φορές που η τελειομανία του μπορεί να σε κάνει να φτάσεις στα άκρα.

Παρθένος:Είναι ήσυχο πνεύμα με ηθικές αρχές και βάσεις.Θεωρείται προσγειωμένος και ρομαντικός.Το μειονέκτημα που έχει είναι ότι θέλει να γίνονται όλα με τον τρόπο που αυτός επιλέγει.

Ζυγός:Είναι πολύ ευγενικός και καλοσυνάτος.Είναι «φανατικός οπαδός της διακριτικότητας» και δέχεται πολύ δύσκολα την αγένεια.Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι πως παίρνει δύσκολα κάποια απόφαση.

Σκορπιός:Έχει μια εσωτερική δύναμη που τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός.Η γοητεία του κρύβεται στο γεγονός ότι εμπνέει μυστήριο.Από την άλλη,είναι πολύ εκδικητικός και κάποιες φορές λειτουργεί υπογείως για να πετύχει τον στόχο του.

Τοξότης:Έχει την ανάγκη να κάνει συνεχώς νέα πράγματα αφού από την φύση του,είναι αρκετά περιπετειώδης.Δεν παραμένει όμως για πολύ καιρό σε κάποια σχέση αφού βαριέται εύκολα και συνεχώς ενθουσιάζεται από κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως:Είναι αρκετά φιλόδοξος και επιθυμεί να γίνονται όλα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο.Όμως,το πάθος που έχει με την δουλεία του συχνά δεν τον αφήνει να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες και τρυφερές στιγμές.

Υδροχόος:Είναι αρκετά αντισυμβατικός και απρόβλεπτος.Θεωρεί ότι η ελευθερία είναι το Α και το Ω.Από την άλλη όμως,αρκετές φορές η νευρικότητα που έχει δεν τον βοηθά να δει καθαρά.

Ιχθύς:Λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και όχι με βάση την λογική.Δείχνει αυτά που νιώθει χωρίς φόβο και ντροπή.Συχνά απογοητεύεται όταν δίνει πολλά στους άλλους χωρίς αντάλλαγμα.