Ομορφιά

Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Τον τελευταίο καιρό τα τατουάζ φαίνεται να αποτελούν το νέο must της εποχής αφού έχουν αγαπηθεί τόσο από τον ανδρικό όσο και από τον γυναικείο πληθυσμό.  Το μέρος που θα επιλέξεις να το κάνεις όμως, είναι σημαντικό και παράλληλα είναι δύσκολο να το αποφασίσεις.

Για αυτό έχω συγκεντρώσει για τα κορίτσια  τις καλύτερες ιδέες για τατουάζ στα καλύτερα σημεία!

Εσωτερική πλευρά του καρπού: Αποκτά όλο και περισσότερες θαυμάστριες τον τελευταίο καιρό αφού είναι διακριτικό, κομψό και ειδικά αν είναι το πρώτο σου tattoo είναι η καλύτερη επιλογή μιας και δεν είναι τόσο επίπονο.

Στον ώμο: Είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να το περιποιείσαι εύκολα  μόνη σου.

Στο μπράτσο: Θεωρώ πως αυτό το τατουάζ ταιριάζει σε  πιο ροκ εμφανίσεις  είτε με την μορφή  tribal  είτε ως half tattoo μανίκι. Για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορείτε να σχεδιάσετε λουλούδια ή πουλιά.

Στην σπονδυλική στήλη: Είναι ότι πιο sexy  μπορείτε να κάνετε. Το  μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν είναι ευδιάκριτο.

Στο πόδι: Κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η έντονη περιποίηση αφού είναι ένα σημείο που το βλέπει συχνά ο ήλιος.

Στα πλευρά: Συνήθως προτιμούν να γράψουν κάποια φράση που να καταλαμβάνει αρκετό μέρος στα πλαϊνά.

Εσύ σκέφτεσαι ακόμα το σημείο που θα κάνεις το τατουάζ σου ;Με τις παραπάνω ιδέες είμαι σίγουρη ότι, ότι και αν επιλέξεις θα τραβήξεις την προσοχή μας!

X