Ομορφιά

Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

200 100 SEXY GIRL - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Τον τελευταίο καιρό τα τατουάζ φαίνεται να αποτελούν το νέο must της εποχής αφού έχουν αγαπηθεί τόσο από τον ανδρικό όσο και από τον γυναικείο πληθυσμό.  Το μέρος που θα επιλέξεις να το κάνεις όμως, είναι σημαντικό και παράλληλα είναι δύσκολο να το αποφασίσεις.

Για αυτό έχω συγκεντρώσει για τα κορίτσια  τις καλύτερες ιδέες για τατουάζ στα καλύτερα σημεία!

Εσωτερική πλευρά του καρπού: Αποκτά όλο και περισσότερες θαυμάστριες τον τελευταίο καιρό αφού είναι διακριτικό, κομψό και ειδικά αν είναι το πρώτο σου tattoo είναι η καλύτερη επιλογή μιας και δεν είναι τόσο επίπονο.

believe - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Στον ώμο: Είναι κατάλληλο για τις γυναίκες που θέλουν ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να το περιποιείσαι εύκολα  μόνη σου.

asteria tatouaz ston omo 2 - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Στο μπράτσο: Θεωρώ πως αυτό το τατουάζ ταιριάζει σε  πιο ροκ εμφανίσεις  είτε με την μορφή  tribal  είτε ως half tattoo μανίκι. Για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορείτε να σχεδιάσετε λουλούδια ή πουλιά.

tumblr m3pqgkZkZ21qigj88o1 500 - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Στην σπονδυλική στήλη: Είναι ότι πιο sexy  μπορείτε να κάνετε. Το  μειονέκτημα που έχει είναι ότι δεν είναι ευδιάκριτο.

tatouaz spondiliki stili - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Στο πόδι: Κατάλληλο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η έντονη περιποίηση αφού είναι ένα σημείο που το βλέπει συχνά ο ήλιος.

tatouaz grammata letters tattoo foot podi - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Στα πλευρά: Συνήθως προτιμούν να γράψουν κάποια φράση που να καταλαμβάνει αρκετό μέρος στα πλαϊνά.plevra - Τα καλύτερα σημεία για τατουάζ σε γυναίκες!

Εσύ σκέφτεσαι ακόμα το σημείο που θα κάνεις το τατουάζ σου ;Με τις παραπάνω ιδέες είμαι σίγουρη ότι, ότι και αν επιλέξεις θα τραβήξεις την προσοχή μας!