Ομορφιά

Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!

phpThumb - Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!

Η μεγάλη ημέρα για εσένα και τον σύντροφό σου πλησιάζει και εκτός από το μακιγιάζ που πρέπει να είναι το πιο κατάλληλο,χρειάζεται να βρεις και το χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις τέλεια.Αν λοιπόν δεν ξέρεις ποιο είναι εκείνο που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα,ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Μπούκλες:Είναι σχετικά ένα απλό χτένισμα,αλλά μπορεί να γίνει πολύ ξεχωριστό αν προσέξεις ορισμένες λεπτομέρειες.Μπορείς να τοποθετήσεις κάποιο στεφάνι που θα κάνει το στυλ σου πιο ρομαντικό είτε οι μπούκλες σου είναι ανάλαφρες είτε είναι πιο έντονες.

20150415 001 - Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!

Πλεξούδες:Μιας και αποτελούν τάση και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες,δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις μας.Μπορούμε να τις συναντήσουμε σε διάφορες παραλλαγές,είτε με την μορφή ψαροκόκαλου είτε σε συνδυασμό με κάποιο ψιλό πιάσιμο(πιο επίσημο).

new 1 - Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!

Κότσοι:Είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν πολλές νύφες,αφού προσδίδει αριστοκρατικό στυλ και φινέτσα.Συνδυάζεται πολύ όμορφα σε περίπτωση που το νυφικό έχει ανοιχτή πλάτη!

%CE%9D%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82 %CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 2015 - Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!

Κοντά μαλλιά:Για εσάς που το μήκος των μαλλιών σας είναι κοντό,σας προτείνουμε να στολίσετε το κεφάλι σας με λουλούδια και κορδέλες επικεντρώνοντας εκεί όλη την προσοχή.

%CE%9D%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC %CF%87%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B115 - Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα!