Sex & Σχέση

Οι ενδείξεις πως η κοπέλα σου δεν περνά τόσο καλά στο κρεβάτι σου!

Είσαι σίγουρος πως η κοπέλα σου είναι ικανοποιημένη από τις επιδώσεις σου στο κρεβάτι; Ας υποθέσουμε πως όχι, πώς θα μπορούσες να το γνωρίζεις σε περίπτωση που δεν μπορεί να στο πει; Γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γυρίσει κάποια και να σου πει: ‘Ξέρεις, δεν είσαι τόσο καλός στο κρεβάτι»

Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια, που μπορούν να σε κάνουν να υποψιαστείς πολλά. Για ρίξε μια ματιά!

1ο σημάδι: Ανακαλύπτει συνεχώς δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ

Τι άλλο πρέπει να σου πει μια γυναίκα για να καταλάβεις πως κάτι δεν κάνεις σωστά; Ξέχνα κάτι δικαιολογίες πως οι γυναίκες θέλουν λιγότερο σεξ από εμάς τους άντρες και τέτοια συναφή.

2ο σημάδι: Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό

Όλοι ξέρουμε πως οι γυναίκες θέλουν αρκετή διάρκεια στα προκαταρκτικά και είναι μία ένδειξη πως απολαμβάνουν το σεξ. Αν όμως μπαίνουν στο ψητό κατευθείαν, δείχνουν τη διάθεσή τους να «τελειώνουν» γρήγορα. Και τώρα που ξέρεις την αλήθεια, για πες, ποια από τις δύο εκδοχές σου αρέσει περισσότερο;

3ο σημάδι: Είναι συνεχώς στο «Μη και μη»

Αν ξαφνικά, ο ήχος του «Μη» ακούγεται συχνότερα από αυτόν του «Αχ» τότε έχεις χάσει τη φόρμα σου. Βιάσου μήπως και την ξαναβρείς, αλλιώς, το ΄χασες το τρένο.

4ο σημάδι: Δεν την ενδιαφέρει ο οργασμός της

Ας μιλήσουμε ειλικρινά, μια γυναίκα δεν έχει τόσο εύκολα οργασμό όσο ένας άντρας. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να τελειώσει και να φτάσει στην κορύφωση της σεξουαλικής πράξης. Αν αντιληφθείς πως δεν το επιδιώκει πλέον κι απλά, μετράει και τα δευτερόλεπτα να περάσουν τότε ξέρεις πως κάτι αρνητικό παίζει. Είναι η φάση «τελειώσω δεν τελειώσω, το ίδιο πράγμα είναι»!

5ο σημάδι: Συζητά συνεχώς για το πόσο καλό σεξ κάνουν οι φίλοι τους

Όλες οι κοπέλες, συζητούν με τις φιλές τους για το σεξ. Οι κολλητές φίλες, περιγράφουν τις εμπειρίες τους με τόσο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κανένας άντρας δεν έχει φανταστεί. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως θα έρχονται σε καθημερινή βάση και θα σου λένε «Α, η Μαρία έκανε αυτό!» και «Η Βασιλική δοκίμασε εκείνο» ή «Πόσο καλός είναι στο κρεβάτι ο γκόμενος της Δώρας». Όταν ακούς τέτοια πράγματα, η κοπέλα σου σίγουρα παραπονιέται..

6ο σημάδι: Τα «μοναχικά παιχνίδια» γίνονται ολοένα και συχνότερα

Πίστεψέ το! Οι γυναίκες αυνανίζονται. Ναι, το κάνουν συχνότερα απ’ ότι νομίζεις και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είσαι εσύ, αρκετά συνεπής στις υποχρεώσεις σου!

7ο σημάδι: Δεν επιζητά την αγκαλιά σου μετά

Ένα στοιχείο που εμείς οι άντρες θεωρούμε αρνητικό (χωρίς λόγο), είναι οι αγκαλίτσες μετά τη σεξουαλική επαφή. Έτσι, μια κοπέλα προσπαθεί να κερδίσει μερικά λεπτά ακόμη κοντά μας, να μας ευχαριστεί για τις υπέροχες στιγμές που της χαρίσαμε και μας εγγυάται ακόμη καλύτερη συνέχεια. Αν δεν υπάρχουν αγκαλιές,τίποτα από όλα αυτά όμως, δεν ισχύει . Για αυτό, το νου σου!

8ο σημάδι: Το …διαισθάνεσαι

Last but not least: Και μόνο που έχεις μπει στη διαδικασία να διαβάσεις αυτό το άρθρο, κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σου ζωή. Η ανασφάλειες και τα προαισθήματα όλο και κάπου βασίζονται. Άλλωστε, όπως λέει κι ο λαός «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Το πόσο μεγάλη είναι αυτή η φωτιά, μένει εσύ να το διαπιστώσεις. Ελπίζουμε να προλάβεις να τη …σβήσεις. Τη φωτιά πάντα! Γιατί την κοπέλα σου, μάλλον να την ανάψεις θέλεις!

 

mm
Νησιώτης. Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα", στη Μυτιλήνη. Ένας Μυτιληνιός που σπουδάζει Γεωπονία - Ιχθυολογία στο Βόλο και γράφει άρθρα για τη Λάρισα. Τελικά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις! Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τα Pokemon και φυσικά να γράφω. Στον ελεύθερο χρόνο μου παράγω καλλιτεχνικό έργο, περιφέρομαι στη πόλη σαν κινούμενο γλυπτό. Είμαι απ’ αυτούς που πάντα κάπνιζαν φτηνά τσιγάρα.