Ομορφιά

Έτσι θα αποκτήσετε το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης!

Το χαμόγελο μας είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά  και για αυτό πρέπει να προσέχουμε όχι  μόνο την υγιεινή  του στόματός μας αλλά και τα χείλη μας, που πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένα και ζουμερά. Το χρώμα λοιπόν που θα επιλέξουμε να τα βάψουμε  είναι ανάγκη να μας κολακεύει, μιας είναι εκείνα που τραβούν την προσοχή των ανδρών.

Η επιλογή αυτή  λοιπόν εξαρτάται από την απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών μας.

Στις ξανθές, ταιριάζουν περισσότερο τα πιο απαλά χρώματα όπως το ροζ, το , ενώ για το χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο  μωβ.

Τα μελαχρινά κορίτσια μπορούν να βάλουν φλογερό κόκκινο, μπορντό και nude χρώματα.

Οι  φλογερές κοκκινομάλλες  αρέσκονται σε πιο διακριτικές επιλογές όπως το μπεζ, αφού το χρώμα των μαλλιών τους είναι αρκετό για να εντυπωσιάσουν.

Για να κάνεις όμως την διαφορά, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το ρουζ που θα χρησιμοποιήσεις, αφού είναι ανάγκη να ταιριάζει απόλυτα! Αν για παράδειγμα προτιμήσετε ένα ρουζ με βάση το πορτοκαλί,  απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα ανάλογο χρώμα.

Τέλος, για να διατηρηθεί για ακόμα περισσότερη ώρα το κραγιόν σας μπορείτε να  περάσετε τα χείλη  με πούδρα, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να αφυδατωθούν.

 

X